584
Demi Lovato doživela incident na južnoameričkoj turneji

Demi Lovato doživela incident na južnoameričkoj turneji

584
SHARE

Slatka pevačica bila je prinuđena da beži sa bine na svom koncertu u Paragvaju, a nakon što su se na scenu popeli fanovi.

null

null

Pop zvezda izazvala je pravo ludilo na svom rasprodatom koncertu u glavnom gradu ove države nakon što je pozvala publiku iz prvog reda da pređe u prazan prostor ispred bine. Demi se obratila svima rečima: “Mislim da ne radim dovoljno za vas večeras, priznajem da se ne osećam baš dobro. Zaista mi je žao. Mislim da bih mogla da uradim nešto više za vas ljudi…zato želim da pustim svu ovu decu u ovaj prazan prostor. Morate biti pažljivi doduše!”

null

null

To je bio poziv za veliki deo mase da preskoči zaštitnu ogradu i približi se zvezdi, a nekoliko njih se čak popelo na binu kako bi pozdravili zabezeknutu Lovato, u čiju zaštitu su stali radnici obezbeđenja i sklonili je sa scene. Pevačica se kasnije vratila na scenu i rekla fanovima: “Morate malo da se smirite”. Čini nam se da ovakve ideje Demi više neće padati na pamet!

16 KOMENTARA

 1. stvarno velikodusno od nje sto je to uradila,msm da mnoge zvezde ne bi to uradile!!!!!sigurno nece to ponovo uraditi!!!!!   :)

  • Da zbilja velikodusno, vratila se da radi posao za koji je placena. Zbilja je zalosno kako ljudi velicaju zvijezde dok neki rade prave velikodusne stvari, kao npr. gase vatre, spasavaju ljude i zivotinje, idu u rad za svoju domovinu i sl. ali zbilja to je sve nevazno kad se Demi vratila na binu.

 2. Super od nje i ja bih isto uradio cak bi ih pozvao na binu :D bravo za Demi…Bilo bi dobro kada bi ovakve stvari stalno radila jer ovo za mene nije incident uopste vec je super stvar :P

 3. “Morata da se malo smirite”
  Ne bih da vas kritikujem jer ko radi taj i gresi ali…u skoro svakom tekstu imate najmanje dve,tri greske…a ovo je vrhunac xD

 4. Mislimo da greške ipak nisu tako tragične :) Trudimo se da ih bude što manje, kao i što se trudimo da vam pružimo što više interesantnih vesti. Te dve stvari nekad nisu kompatibilne.

 5. a + koliko kostaju karte za pored bine duplo vise nego ove tamo..i nju je bilo briga sto nisu dali novac za pored bine,vidi se da je ne zanimaju pare koliko druge zvezde..bravo Demii <33

 6. Kako je lepa ^^ dusa…a ovo,ovo je cist dokaz koliko je vole,msm realno ona je sve koncerte tj karte za koncerte rasprodala za 10 min…a sad nekako skoro kad je imala dva koncerte za dve veceri prodala je karte za oba koncerta za nepunih 15 min//to samo govori o tome koliko je slavna i koliko je vole….:D I mislim da je ovo zaista lepo sa njene strane sto je ucinila…. :D Samo tako nastavi Demi carice!Najbolja si! Obozavam te
  -Stay Strong <3
  :D :**

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.