Start Stars Dejt sa vampirom: zgodna manekenka u zagrljaju Iana Somerhaldera

Dejt sa vampirom: zgodna manekenka u zagrljaju Iana Somerhaldera

SHARE

Zgodni momak kojeg znamo iz serije “Vampirski dnevnici” viđen je kako flertuje sa jednom devojkom, ali Nina Dobrev sigurno neće biti zabrinuta zbog toga.

null

Naime, Ian je samo pozirao za aprilski broj američkog časopisa Glamour, a svrha teksta jeste da pokaže čitaocima kako izgleda provesti jedan dan sa sjajnim glumcem.

null

33-godišnjak i njegova partnerka za taj dan igrali su karte, pretvarali se da se svađaju ali i opuštaju u krevetu.Ian se za ovu priliku jednostavno obukao, odabravši sivu majicu i plave farmerke, dok je njegova partnerka promenila nekoliko autfita koji će biti aktuelni ove godine.

null

Ian u intervjuu ističe da je nepopravljivi romantik, i da je jednom čak odleteo za Pariz kako bi izveo devojku na ručak. “Preletanje okeana samo zbog jednog ručka je bilo prilično dobro. Isplatilo se”, rekao je glumac.

null

On kaže i da nikad ne bi izigravao mačo muškarca samo da bi impresionirao devojku. “Ako ste puni poštovanja i dobri i šarmantni prema ženi, to je bolji pristup. Ja ne znam šta žene žele. Niko ne zna šta žene žele”.

null

Osim što je savršeni džentlmen, Ian deo svog vremena posvećuje sopstvenoj fondaciji koja mlade ljude uče kako da zaštite svoje okruženje. “Deca se sreću u kafeima i podrumima gde pokušavaju da utvrde šta to ne valja u njihovim zajednicama. To je budućnost”.

FOTO: GLAMOUR

OSTAVI KOMENTAR