339
Daje sve od sebe: Demi Lovato održala koncert na vrelom Barbadosu

Daje sve od sebe: Demi Lovato održala koncert na vrelom Barbadosu

339
SHARE

article-0-195054E8000005DC-356_634x421

Lovaticsi na dalekom Barbadosu zaista su mogli da uživaju jer je njihova omiljena pevačica održala sjajan koncert u ponedeljak uveče.

null

null

U ovoj karipskoj zemlji vladaju tropske temperature ali Demi to smetalo da priredi odličan nastup i izvede svoje najveće hitove, mada je bila mokra do gole kože! Govoreći za medije, ona je istakla kako je njen novi album prepun veselih melodija koje će nam brzo ući u glavu ali da su nasuprot njima emotivne pesme gde se dotiče problema o kojima do sad nije pričala.

null

null

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Obožavam ovu devojku i jedva čekam da čujem njen 4 nadolazeći studijski album jednostavno nazvan “DEMI”.Mada, moram priznati da mi se baš i nije bilo dopalo kako je bila obučena za vreme nastupa na Barbardosu, ali dobro mislim da je ovo prvi put da je baš omanulo sa autfitom. :) ♥

  2. @KARDASHIAN 4ever (I love Scott and Kourtney) Pa naravno da ne slusas Demi kad se interesujes za tu Kourtney ili kako god. To su dva razlicita sevta.
    I odakle ti ideja da se pise PIJESMA????

  3. Dragi Bravo,
    Omiljeni si mi časopis i zaista bi voljela da u sljedećem broj postaviš Demin poster i na naslovnicu jer ona to zaista zaslužuje.Molim te da mi ispuniš ovu želju!! <33333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.