Start Stars Da li ste znali ovo o Britney?

Da li ste znali ovo o Britney?

SHARE

Pop princeza danas dolazi u Zagreb, a svaka je devojka barem jednom, makar i sama u sobi, zaplesala na neke od njenih hitova. Ovu su ljubimicu medija kroz karijeru pratili razni usponi i padovi, a mi je volimo jer se nakon svakog šamara koji dođe u njenom smeru vrati bolja i jača.

Britney obožava svoje koleginice

U svetu muzike uvek vlada velika konkurencija, ali to Britney uopšte ne zabrinjava. Kaže kako je srećna što je deo tog sveta, a sreću želi i svim svojim koleginicama, s kojima bi volela da sarađuje. U slobodno vreme čak sluša i Lady GaGu i Rihannu, a svoju je dugogodišnju konkurentkinju Christinu Aguileru opisala kao veoma talentovanu pevačicu.

Trideseti rođendan je ne plaši

Okrugle brojke svakoga plaše, a u šoubizu je 30 godina ekvivalent 40 godina u normalnom svetu. Ali Britney se uopšte ne plaši 30-og rođendana, čak mu se i jako raduje, a proslaviće ga na turneji.

…Baby One More Time je skoro bio katastrofa

Spot za ovaj hit mlade pevačice skoro je bio jako loš, jer je jedan producent imao ideju da stavi minijaturnu Britney na veliki gramofon, na kojem je trebala da se vrti kao ploča. Britney se s time nije složila, predložila je školarke i plesnu tačku, a ostalo je istorija.

Love the Way You Lie

Britney obožava ovaj duet Rihanne i Eminema, a kaže kako bi stvarno volela da je imala priliku da otpeva tu pesmu. Mi mislimo da pesma ipak više odgovara Rihanni, ali sigurni smo da bi je i Britney dobro odradila.

Ne žali zbog svojih pesama

Neke su njene pesme postale treš a Britney kaže kako joj nije žao ni zbog jedne snimljene pesme. Iako su danas možda zastarele i detinjaste, tada je osećala kako su odlične za njen stil, pa se tako ne stidi niti jednog muzičkog poduhvata.

OSTAVI KOMENTAR