849
Christina Aguilera: “Savršena žena mora da ima obline i samopouzdanje”

Christina Aguilera: “Savršena žena mora da ima obline i samopouzdanje”

849
SHARE

Christina Aguilera krasi naslovnicu septembarskog izdanja časopisa Lucky. Osim što je snimila zanimljiv editorijal i pritom izgledala sjajno u “običnoj” teksas košulji, pevačica se osvrnula i na značaj izgleda, teret slave i naravno, na svoj novi album.

null

O borbi s viškom kilograma:
“Uvek su mi prigovarali da imam viška kilograma i jako sam se trudila da ih izgubim. Sad volim svoju guzu i dekolte, što često naglašavam svojom odećom. Savršena je žena ona koja ima obline i samopouzdanje istovremeno”.

null

O slavi:
“Teško je podnositi teret slave kad si mlad. U mojoj su izdavačkoj kući radile dve žene koje su insistirale na tome da izgledam kao barbika. Bilo je to užasno”.

null

O novom albumu:
“Ako volite stvar ‘Fighter’ moj će vam se novi album sigurno svideti. Otkrila sam sasvim novi svet s 30 godina, što se može čuti i u mojim pesmama”.

null

7 KOMENTARA

  1. Ona je meni predivna pjevačica! Svaka njena pjesma je VRH! No savršena žena, kao ni muškarac ne postoji!

  2. christina ne postoji savrsena zena.. kao ni muskarac.. tako da ne mozes nista govoriti o savrsenoj zeni i ti sigurno nisi savrsena kao niko od nas..

  3. Christina Aquilera,nisi u pravu.Savrsena zena je ona koja je zadovoljna sobom,ali ne i koja ima obline.Treba imati i pameti

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.