564
Christina Aguilera pokazala nagomilane kilograme

Christina Aguilera pokazala nagomilane kilograme

564
SHARE

Christina Aguilera posetila je londonsku premijeru svog filma “Burlesque”, zajedno sa svojom koleginicom Cher. 

Cher je za tu priliku posvetlila svoju kosu, i iako joj boja izgleda neprirodno, stoji joj dobro. U svakom slučaju, izgledala je bolje od svoje dvostruko mlađe kolegice.

Naime, Cher je pokazala zavidnu liniju za svoje godine, a Christina je svakim danom sve deblja. Njene obline više nisu privlačne, već su ogromne i postaju neukusne.

Aguilera bi trebala naučiti sakriti ih nekom primerenijom odećom, ili jednostavno otići na dijetu. Ne samo da joj je poprsje veliko, nego i njeni gležnjevi izgledaju debelo.

13 KOMENTARA

  1. Pa sta ako se malo ugojila?! Pustite ih vise da zivi! Medijima niko nevalja – kad je neko mrsav onda je anoreksican,a kad se malo ugoji odmah im je debeo -.- !
     …..  

  2. @??? xD:
    Slazem se..Cuj,Xtina debela?! Zena izgleda sjajno..A i da ima 20 kg vise,opet ce biti lepsa od gomile svojih kolegenica…Na kraju krajeva,k’o da je bitno kako izgleda,zena ima GLASCINU i to je sve sto joj je potrebno,a taj glas ne moze ni da smrsa ni da se ugoji,tako da…lecite komplekse ne nekom drugom…amin!

  3. jao pa ja ne kužim bravo shta molim te imash protiv xtine,pa žena je CARICA!!!vidite da je prelijepa,prezgodna i da ima presuper glas…..molim was,pustite ženu na miru,a komplexe liječite na nekom drugom,k?

  4. ma izgleda odlično vamo , di su joj gležnjevi debeli .. bolja je ovamo nego kad je bila anoreksična , baš je super …

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.