844
Cheryl Cole ima novu tetovažu

Cheryl Cole ima novu tetovažu

844
SHARE

Lepa pevačica istetovirala je velikog leptira okruženog različitim simbolima na donjem delu leđa, a tetovaža se proteže i na ona područja koja su joj u javnosti sakrivena odećom.

Cheryl je novu tetovažu pokazala na dodeli National Television Awards pa je za tu priliku odenula dugu, crnu haljinu koja joj je otkrivala leđa.

Lepa Cheryl sama je dizajnirala novi tattoo, a tetoviranje je trajalo čak 11 sati. Deo tog vremena društvo joj je pravio dečko Derek Hough, a pevačica kaže kako je njena nova tetovaža puna simbolike.

“Vrlo je lična. Nedeljama sam radila na njoj dok nisam završila dizajn. Simbolizuje novi početak i moju novostečenu nezavisnost. Bilo je bolno sediti dok su me tetovirali, ali nisam niti jednom zaplakala”, rekla je Cheryl.

Pevačica se očigledno “navukla” na tetoviranje pa je leptir na leđima tek poslednji u nizu crteža koji joj krase telo.

Oko desnog bedra ima tetoviranu bodljikavu žicu, na guzi ima još jednog leptira, na ruci polinezijski simbol, a na vratu je istetovirala “Mrs. C”, ali tu tetovažu planira da ukloni budući da se zbog njegovog neverstva razvela od fudbalera Ashleyja Colea.

1 KOMENTAR

  1. Moram priznati da me ova Cheryl malo smorila.Extre su mi neke njene pesme ali ona nema glas i mislim da nije kompetentna da bude sudija u X faktor a isto tako i njena lepota mi deluje malo dosadna,prazna nekako mi je bez karaktera.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.