Start Stars Celebrityji i njihove pogrešne tetovaže!

Celebrityji i njihove pogrešne tetovaže!

SHARE

Neke su trajne, neke ne, neke su lako vidljive, druge izviruju sa skrivenih delova tela, ali svima im je zajedničko to da, barem za vlasnika, predstavljaju neko posebno značenje. Tetovaže su zavladale i već odavno nisu retke bizarnosti već sve češći ukras na telima. Odoleti im ne mogu ni poznati i slavni. Štaviše, ponekad upravo njima privlače najviše pažnje. Na žalost, ne ispadne baš svaka tetovaža onako kako je željni vlasnik to zamislio.

Uploaded with ImageShack.us
David Beckham
Slavni je fudbaler poznat po brojnim tetovažama te i sam kaže kako su one način na koji izražava osećanja. Tako je poželeo i svoju ljubav prema supruzi Victoriji simbolično prikazati kao besmrtnu. Zato je na ruku istetovirao njeno ime na Hindu pismu, ali, umesto Victoria, ime je napisano Vhictoria. Beckhamu sigurno nije bilo drago kada je saznao da ga je neko krivo “iscrtao”.

Uploaded with ImageShack.us
Rihanna
Pevačici se očigledno sviđa romantični francuski izgovor pa je i tetovažu na vratu poželela ispisati na tom jeziku. Ali, niko nije niti njoj niti majstoru u tattoo salonu rekao da se neke stvari ne mogu samo doslovno prevesti. Tako je engleski “rebel flower” Rihanna prevela “rebelle fleur”, dok bi ispravna francuska varijanta trebalo da bude inverzija reči – “fleur rebelle”.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Hayden Panettiere
Lepa je glumica želela svetu poručiti kako ni za čim u životu ne žali, ali odlučila je to da napiše na italijanskom. Sigurno nije računala na to da će pravopisna greška učiniti to da njena tetovaža zvuči smešno. Italijanska izreka trebalo bi da zvuči “Vivere senza rimpianti”, no glumici je neko u poslednjoj reči istetovirao jedno slovo viška, tako da je cela tetovaža izgubila značenje.

Uploaded with ImageShack.us

Britney Spears
Azijski jezici zaslužni su za brojne greške prilikom tetoviranja. Jedna crtica viška i ceo simbol menja značenje. To se dogodilo i Britney Spears, koja je želela da istetovira simbol za “misteriozna”. Ono što joj je neko istetovirao ustvari joj čak i bolje stoji, pa je tako Britney simbolom označena kao “čudna”.

Uploaded with ImageShack.us
Christina Aguilera
I Christina Aguilera želela je tetovažom označiti beskrajnu ljubav prema svom suprugu. Tako je pevačica nameravala njegove inicijale, JB, istetovirati na hebrejskom. Umesto onoga što je želela, Christina sada na ruci nosi simbol koji jednostavno znači “12”, što joj nikako nije bila namera.

OSTAVI KOMENTAR