Start Stars Bujna Kim Kardashian uživala u pivu na Oktoberfestu: ”Ovo putovanje je ludnica!”

Bujna Kim Kardashian uživala u pivu na Oktoberfestu: ”Ovo putovanje je ludnica!”

SHARE

Kim Kardashian i njena majka Kris Jenner završile su svoju “turneju po Evropi” te se vratile kući u SAD. Prekjuče su se dame itekako dobro zabavljale na najvećem svetskom festivalu piva, Oktoberfestu, koji se u Minhenu održava sve do 4. oktobra, a ove godine slavi svoj 200. rođendan.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Kako bi se što bolje uklopile među putene Bavarke, zanosna Kim i njena majka takođe su obukle drindl (bavarska narodna nošnja, op.a.). Kiminoj majci njena se nošnja toliko svidela, da se iz nje nije skidala pa je Kim na Twitteru napisala: “Moja mama se ne skida iz svog drindla, čak i intervjue daje tako odevena. Sramota!”.

Nakon zabavljanja na Oktoberfestu, Kim je nastavila partijati u hotelskoj sobi: “Poslednja noć moje evropske turneje. Pidžama glam party u mojoj sobi!!! Juuuhuuu!!!”. Kim se takođe požalila i na višejezični Google: “Mrzim kad moj Google, kad putujem u druge zemlje, promeni jezik. Ništa ne razumem kad se tako prebaci”. O putovanju po Evropi Kim je rekla: “Ovo putovanje je bilo ludnica, ali sad je vreme za povratak kući!”.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR