Start Stars Britney Spears & Sons: Na naslovnoj stranici magazina Elle!

Britney Spears & Sons: Na naslovnoj stranici magazina Elle!

SHARE

00570891_000013

Američka pop zvezda, koja je prošle srede proslavila svoj 28. rođendan, pozirala je za naslovnu stranu januarskog izdanja magazina Elle sa dva najvažnija muškarca u svom životu.

Ne, u pitanju nisu Adnan Ghalib ili Sam Lufti, već Sean Preston i Jayden James, njena dva predivna sinčića (koji su u septembru napunili četiri, odnosno tri godine), koji će joj praviti društvo na naslovnici čuvenog modnog magazina.

Kao i obično, Britneyn izgled će i na ovim fotografijama biti istovremeno glamurozan, nežan i seksi.

Na jednoj slici, pevačica proviruje ispod čaršava udobnog kreveta, kao kakva obična majka dvoje dece koja uživa u neradnoj suboti kod kuće.

Na drugoj, vidimo je kao domaćicu u kuhinji dok jedan od njenih klinaca pravi nered igrajući se sa testom za kolače, što će čitaoce svakako navesti na pitanje – kako neko može da ne voli ovu slatku samohranu majku?

Ali, na fotografijama će biti prikazana i njena seksi strana, jer će nam duplerica januarskog Ellea prikazati Britney u njenom najglamuroznijem izdanju do sada.

Dok čekamo na pojavljivanje ovih ekskluzivnih fotki, da podsetimo da je Britney nedavno uspešno završila svoju turneju po Australiji, dok joj na ljubavnom planu i dalje cvetaju ruže uz njenog ljubljenog Jasona Trawicka (na slici dole).

A nakon što je 28. rođendan proslavila u društvu svojih dečaka, Britney je dan kasnije dobila i jedan ekstra rođendanski poklon – Grammy nominaciju za najbolju dance pesmu („Womanizer“).

[youtube O6-wDS_cqu8]

OSTAVI KOMENTAR