702
Britney Spears pokazala svoje intimne tetovaže

Britney Spears pokazala svoje intimne tetovaže

702
SHARE

Britney Spears vraća se u muzičke vode pa je pažnju ponovo počela da privlači novim seksi editorijalima.

Pevačica se pokazala u novom, atraktivnom izdanju u magazinu Out.
Image and video hosting by TinyPic
Za razliku od fotografija koje snimaju paparaci i na kojima uvek izgleda neuredno, Britney je na snimanju editorijala zablistala i napokon podsetila na onu zvezdu iz zlatnih dana svoje karijere.

Otkrila je duge noge, naglasila dekolte i otkrila pokoju tetovažu na telu.

13 KOMENTARA

  1. Vi samo pišete o nekome ko je katastrofa i njima posvećujete pažnju kao što je Brit. Pa ona samo skandale reda da bi bila in, nema ni pesme ni glasa, ni izgleda da privuče pažnju naroda, već se skine skoro gola i eto odmah se piše o njoj. UŽASNO!!!!

    U OUT-u su pre nje bili Christina Aguilera, Kylie Minogue, Madonna, Billie Joe Armstrong i mnoge prave zvezde….ZNAČI VELIKE ZVEZDE, a o tome niste pisali jer oni nisu iznosili svoj ”prljavi veš” u javnost kao Brit, ispade na kraju što je god neko gori više se piše o njemu, a ko je pametan i kvalitetan izvođač nema ga nigde??????!!!!!!

  2. “Za razliku od fotografija koje snimaju paparaci i na kojima uvek izgleda neuredno, Britney je na snimanju editorijala zablistala i napokon podsetila na onu zvezdu iz zlatnih dana svoje karijere.” nemam nista protiv Brit,ali sve znamo zbog cega bolje izgleda – zbog photoshopa…ali dobro, danas SVI koriste photoshop..
    Ali sve u svemu slike su super……….

  3. Ovaj photoshop nije trebao da se izmisli, jer od nekoga ko liči na muškarca i telom i facom, ispadne žena kao što je slučaj sa Britni.

    Photoshop je toliko moćan da od babe napravi curu.

  4. prestanite da pljujete vise Britney ! Ona je kraljica popa, i bolje joj se klanjajte, nego sto je pljujete, hejteri, love her hate her, say what you want about her, but all of the boys and all of the girls are begging for you to see A-my. .!.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.