682
Britney Spears i Demi Lovato: X Factor stigao u San Francisko

Britney Spears i Demi Lovato: X Factor stigao u San Francisko

682
SHARE

Lepe pevačice pozirale su za fanove pre nego što su krenule u potragu za novim talentima, a poseban utisak ostavila je Demi, koja je ofabrala kosu u roze.

null

null

19-godišnja devojka našalila se na svom Twitteru, rekavši kako je od Simona dobila odobrenje da promeni boju kose. Sa druge strane, Britney je svima otkrila da će šou početi da se prikazuje od 12. septembra. Nema sumnje da će interesovanje za prvu epizodu biti ogromno!

null

null

21 KOMENTARA

  1. neka dodju kod nas,necu da se ljutim ;) demi je prelepa,ali sto stavlja toliko sminke?jako je lepa i bez nje..nekako joj mng potamljeno lice ://

  2. Obe su lepe, ali mi se ne svidja bas kako se demi obukla, inace jedva cekam da sou pocne da se prikazuje!!! Love u demiiii!!!

  3. Demi ima roze pramenove na krajevima kose,što je trenutno moderno,ali modu prati i Vannesa Hudgens koja isto ima roze pramenove na krajevima kose.

  4. Demi je prelijepa , frizura je dobra samo tako bi volila kada bi bila smedja ili crna kao prije jer mi je tako najlijepsa sad je pocela puno sa eksperimentise sa sobom sto se tice kose i odjece.A tako je imala dobar stil :)

  5. Odlična haljina kod Britney!A što se tiče Demi, kosa joj je AMAIZING!Voljela bih i ja uraditi neš’ tak’ slično! <3 ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.