Start Stars Britney održala sjajan koncert u zagrebačkoj Areni

Britney održala sjajan koncert u zagrebačkoj Areni

SHARE

Britney Spears održala je po prvi put u karijeri koncert u Zagrebu. Arena je bila prepuna njenih poštovalaca, ali i onih koji su se samo hteli prisetiti dobrih, starih tinejdžerskih dana.

Nastupila je u sklopu svoje Femme Fatale turneje, a pokazala je da se zaista dovela u fizičku formu. Naime, neumorno je plesala i skakala, a za nastup se i presvukla par puta. U jednom trenutku Britney je iz publike izvukla mladog Ivana kojeg je lisicama vezala uz šipku i zavodljivo plesala oko njega. Nakon toga mu je stavila noge za vrat, a on se samo zbunjeno smejao.

Pred kraj koncerta na pozornicu je dovela i svoje sinove. U Hrvatskoj joj se očigledno jako svidela, jer se na svom Twitteru nakon nastupa zahvalila publici. “Volim te Hrvatska. Moja stopala bole, leđa me bole, glas mi je promukao, to se zove koncert. Hrvatska, voli te Brit”, napisala je pevačica. U Zagreb je Spears stigla juče ujutro, a s njom su stigli i njeni sinovi i otac Jamie. Pre zagrebačkog koncerta, odradila je jedan i u Budimpešti.

OSTAVI KOMENTAR