824
Britanci je obožavaju: Nicki Minaj preplavljena fanovima na potpisavanju albuma

Britanci je obožavaju: Nicki Minaj preplavljena fanovima na potpisavanju albuma

824
SHARE

Nicki nije razočarala svoje fanove, pa se na susretu sa njima pojavila u još jednoj suludoj pink kombinaciji.

null

29-godišnja devojka je u Londonu radi promocije svog novog albuma “Pink Friday: Roman Reloaded”, a otkad je stigla u glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, promenila je mnoštvo vrlo raznolikih odevnih kombinacija.

null

null

Govoreći za britanske medije, ona otkrila i razlog zbog kojeg je obrisala svoj Twitter nalog: “Glas u glavi mi je rekao da obrišem svoj Twitter i to sam i uradila. Imala sam 11 miliona fanova i nadam se da će me oni čekati. Svima non-stop odgovaram i znam ih po imenu i imam zaista ličnu vezu sa njima. Možda ne sa njih 11 miliona, ali barem sa desetak svakog dana.”

null

null

20 KOMENTARA

  1. Simpaticno se oblaci …. ovi Englezi su barem umereni oko guranja za potpisivanje autograma,kog nas su juce bili glumci iz serije ‘Vojna Akademija’ …. gurali su se neki mamlazi kao nenormalni!

  2. abe niki minaz stana poznata otkako pocna da se oblekuva kako klovn, ako navistina bila epten talentirana ke uspeese i bez da se oblekuva vaka… vistinski talenti uspeevat da privlecat vnimanie so talentot kako beyonce, christina aguilera,celine dion,jennifer lopez….

    • Nicki Minaj zna i da pjeva i da repuje, a ne oblaci se kao klovn,nego ona prestavlja BARBIKE, i znate kako ste uvjek oblacile barbike u “smijesne” kombinacije? E pa nemojte se cutiti sto ona ovako izgleda… RESPECT NICKI <3 

  3. :) svako fura neki svoj stil… Mislim,kada se Lady Gaga obuce u nesto suludo,onda vam se dopada. To je stil Nicki Minaj i na to ste vec trebali biti naviknuti. GO NICKI!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.