487
Bridgit Mendler: Muzičke avanture u Njujorku (video)

Bridgit Mendler: Muzičke avanture u Njujorku (video)

487
SHARE

1-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-650-430

Bridgit Mendler posetila je ovih dana Njujork, odnosno Billboardov muzički studio gde je izvela svoja dva velika hita, “Hurricane” i “Ready or Not”.

2-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-650-430

7-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-650-430

11-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-600

Sjajna devojka na putu je da izgradi odličnu solo karijeru, a njen bezgranični optimizam joj pomaže u tome. Ona kaže da joj je najveća želja da stvara muziku kakvu voli. “Stvarno bih želela da se izrazim kroz muziku”, kaže ona. “Stvarno sam želela spojim energiju i kreativnost, pa su zbog toga nastale brojne energične pesme.”

13b-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-600

14-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-650-430 - Copy

18-bridgit-mendler-billboard-tastemakers-600

Bridgit skromno dodaje kako se uopšte nije nadala da će njen debi album postići toliki uspeh i da se sad raduje tome šta nastupa pred svojim fanovima širom Amerike. Ona ističe i kako je krajnje obična devojka, pa voli opušteno da se oblači. “Volim da se odlučim za nešto jednostavno, posebno kad nastupam. Želim stvari koje mi omogućavaju da normalno dišem i da se krećem sa lakoćom.”

Autor: Life Content

14 KOMENTARA

  1. ja nju ovako volim,ali mislim da nema neki specijalni glas,svidjaju mi se ove 2 pesme,ali ima mnogo talentovanijih pevaca.ne razumem zasto svi glumci sa disneya moraju da postanu i pevaci?

  2. Ja nju jako volim, ima diivan glas i mislim da bi trebali da pišete više o njoj zato što je zaista dobra i talentovana! ;)

  3. Ima jako specifican glas i drugaciju muziku od ostalih ! Nisu talentovane pevacice samo one koje pevaju visoke note i pevaju pop pesmice !Pevacica treba da bude druacija kao Bridgit !Bravo za nju !! :)

  4. drago mi je sto sam bila toliko dosadna svo ovo vreme i sto ste poceli da pisete o njoj xD obozavam je super je ima talenta i za glumu i za pevanje bas kao i sel ^_____^ mada mi je bridgit NEJBOLJAAA! HVALA BRAVOOO OD ♥ :) objavi nesto o joj i u casopisu pliz :))

  5. u sledecem broju nesto o bridgit obavezno da ima barem strana o njoj kao sto o one directionu ima cao casopis valjda i o njoj moze strana zar ne? :) u svakom slucaju hvala

  6. a ona je 12378947287568907 puta bolja od njih i pritom lepse peva ;) samo sto su neki ljudi i suvise glupi i optereceni one directionom da bi to skontali -.- ali sta ces …

  7. i nisam ih vredjala samo sam rekla da mogu nesto i o njoj da napisu,a ne samo o njima :) nevidim problem ako ima ajde reci da ga resimo -.-

  8. ja ne mislim da je ona losa,prosto je mlada.A 1D je BULLSHIT tako da je brigit mnogo talentovanija od one direcion jer je njena prva pesma bila na radiju sto je jako impresivno!                                             xox : )

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.