Start Stars Brangelina – konačna istina! Nije raskid nego VENČANJE!

Brangelina – konačna istina! Nije raskid nego VENČANJE!

SHARE

Brad Pitt i Angelina Jolie su u poslednjih mesec dana glavna tema tablioda, koji svakodnevno spekulišu o njihovom rastavljanju. Razne priče kruže o njima, od toga da je Angie varala Brada, pa do toga da su unajmili advokata kako bi što lakše raspodelili imovinu nakon što se rastanu. Jer, iako nisu u braku, njih dvoje imaju dosta zajedničke imovine.
BRAVO ti donosi konačnu istinu o svemu: Brad i Angie se ne rastaju, ali su ipak su posetili advokata

Image Hosting by imagefra.me

Izvori bliski paru tvrde da su Angelina i Brad advokate uposlili samo kako bi sastavili predbračni ugovor.

“Angelina i Brad su bili na romantičnoj večeri u losanđeleskom restoranu kad se vest o njihovom rastanku pojavila u medijima. Eto koliko je cela priča zapravo smešna”, izjavio je izvor blizak lepom paru. Njihove posete advokatima svedoci objašnjavaju činjenicom da su Brad i Angelina zapravo otišli da dogovore detalje oko predbračnog ugovora, što bi značilo da na pomolu nije prekid, već venčanje.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

“Brad i Angelina posetili su jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Los Angelesu još u decembru, a tamo su otišli kako bi dogovorili dokument sličan predbračnom ugovoru”, izjavio je izvor. Potpisali su ugovor početkom januara, dogovorili su se da će deliti novac, imovinu i starateljstvo nad šestero dece, a u slučaju da ipak prekinu, deca će ostati da žive sa Angelinom.

Image Hosting by imagefra.me

“Sa advokatima nisu razgovarali o prekidu, ta tema uopšte nije otvorena”, nastavio je izvor. “Brad i Angelina se zasad ne rastaju. Hoće li biti zajedno zauvek, ne znam, ali zasad je situacija među njima sasvim dobra”, rekao je drugi izvor. Iako su u prošlosti glumci sami često komentarisali glasine o prekidu, ovoga puta odlučili su se na ćutanje o svemu. Zašto bi i pričali, kad imaju i više nego dovoljno prijatelja koji će rado priču o prekidu komentarisati umesto njih.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR