918
Blake Lively i Penn Badgley: Vetar u kosi na snimanju “Tračare”

Blake Lively i Penn Badgley: Vetar u kosi na snimanju “Tračare”

918
SHARE

Snimanje poslednje sezone popularne serije uveliko je u toku, a jednu od interesantnijih scena snimali su Blake i Penn na Vespi boje mentola.

null

null

Nova sezona počinje sa emitovanjem od 8. oktobra i imaće 10 epizoda. Glavne uloge ponovo će tumačiti Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford i Matthew Settle, a u seriju se vraćaju i neki glumci iz ranijih sezona. Praktično, nedostajaće samo Taylor Momsen koja je već nekoliko puta izjavila da više nikad ne želi da glumi.

null

null

12 KOMENTARA

  1. Konačno, posle 6 godina, Dan će da provoza na vespi prelepu Serena! Verni gledaoci serije ovo čekaju još od 1 sezone (2007), i prvog zvaničnog sastanka izmedju Serena i Dan, kada je Serena priznala Dan da obožava da se vozi na vespi! Ja sam veliki fan Serena i Dan, i presrećan sam kada vidim ove scene sa snimanja! Možda će se desiti čudo i konačno na kraju da budu srećni zajedno Serena i Dan! Scene su odlične, i prosto je neverovatno koliko kamera voli Serena i Dan, zajedno izgledaju predivno! Serena i Dan (Blake i Penn) su najlepši ljubavni par!

  2. Blake samo napreed <3 <3
    blake i penn beautiful together:) .. <3
    nije isto bez tejlor :-/
    xoxo gossip girl xd..

  3. Gledam seriju od kad je prva epizoda prikazana  i nemam ni jednu primedbu jer je serija extraaaaaaaaaaaaaaaaaaa                                                                                                         XOXO   gossip girl  xd…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.