Start Stars Bivša “Pussycat Doll” Jessica Sutta: Nicole je bila kraljica, a ostali su...

Bivša “Pussycat Doll” Jessica Sutta: Nicole je bila kraljica, a ostali su živeli u njenoj senci

SHARE

Bivša članica pop grupe Pussycat Dolls, pevačica Jessica Sutta, u intervjuu za ABC News otkrila je ružne strane života u jednom od najpopularnijih ženskih bendova. Jessica je ispričala kako je, nakon što se prošlog leta povredila na turneji, ostala bez prebijene pare te da je morala spavati na kauču svoje prijateljice jer nije imala gde da ode.
Image Hosting by imagefra.me

Nicole Scherzinger je tiranin u dizajnerskim cipelama

Osim na ABC-ju, Jessica je dala intervju za još neke američke medije. Za časopis “Life&Style” objasnila je kako je sve krenulo nizbrdo. “Sve je počelo kada sam se povredila na turneji 2009. godine. Odlučili su da me pošalju kući, a kada sam stigla u Los Angeles, ostala sam sama. Nisam imala gde da živim s obzirom na to da sam do tada bila na turneji. Prijateljica me je pozvala da dođem kod nje. Pomislila sam kako sam pre 24 sata iza sebe ostavila ekstravagantan život svetske pop zvezde i sada spavam na nečijem kauču”, rekla je Jessica.
Image Hosting by imagefra.me

“Nisam više želela da živim u Nicoleinoj senci”

Osim što se osećala napuštena od svojih koleginica, Jessica je rekla kako je odlučila da više neće da živi u senci koleginice Nicole Scherzinger. To su bili i glavni razlozi njenog odlaska iz benda. “Iako je to celo iskustvo bilo prekrasno, shvatila sam da je vreme da odem. Rekla sam sebi da više ne želim tako da živim. Iako je odluka bila teška, morala sam to učiniti. A povreda na turneji bila je kap koja je prelila čašu”, rekla je Jessica.
Image Hosting by imagefra.me

“Bend je bio njen svet, mi ostali smo samo živeli u njemu”

“Nicole se ponašala poput razmažene zvezde, a mi smo ostali morali slušati sve što ona kaže. Na primer, ako bi se nekom svidela neka majica koja se svidela i Nicole, ona bi bila ta koja bi vam je uzela i na kraju obukla. Ona je bila zvezda, a mi smo je morale podržavati u svemu”, dodala je Jessica.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Pogledaj intervju Jessice Sutte za ABC News:

[youtube lgxX6DpJhTo]

OSTAVI KOMENTAR