672
Beyoncina nova premijera

Beyoncina nova premijera

672
SHARE

Beyonce pozira za fotografe na novoj premijeri svog novog DVD koncerta “I Am… World Tour”, koji se održao u Skoli Vizuelnih Medija u Njujorku.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

9 KOMENTARA

  1. PROVALILA SAM DA BEYONCE UPORNO NOSI BROJ VECE STIKLE , INACE OVE SU ODVRATNE , KO DA JE NA SELU , A HALJINA JE TAKODJE FUJJJJJ………I BEZ SMINKE I NIJE NESTO LEPA , I TA ZENA NISTA NERADI , KADA CE NJEN NOVI CD ……SECAM SE BEYONCE PRE GODINU DANA MA BILA JE NAJBOLJA A SADA SE JEDVA PROGOVORE DVE RECI OD NJOJ …..I DA TAKODJE PRE GODINU DANA ONA JE ZA MENE BILA KRALJICA MUZIKE …..ISKRENO VISE NIJE …..ZAPUSTILA SE …..SADA JE TO LADY GAGA …..ONA JE TO ZASLUZZELA .PA TA ZENA NEMA DVA DANA ODMORA , STALNO RADI , I UZIVA U SVOM POSLU , TAKO I RIHANNA …………….PLASIM SE DA BEYONCE NE ZAVRSI KA BRITNEY SPEARS

    • ma molim te,kako će owako lijepa i talentovana beyonce završiti poput lude britney,come down bitch,seriously…..hahah….pa b jee rekla da uzima odmor godinu dana….

  2. WTF?!Sta je sa starom Bey?Cipele i haljina su bezveze,frizura i sminka promasaj….pre je bila najlepsa zena na svetu,a sta je sad ovo?Ovo uopste nije njen stil…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.