572
Beyonce utišala kritičare: Savršeno otpevala američku himnu uživo! (video)

Beyonce utišala kritičare: Savršeno otpevala američku himnu uživo! (video)

572
SHARE

 photo Beyonce__Super_Bowl_press_conference__New_Orleans__January_31_2013_001_zps25db05fb.jpg

Beyonce je na konferenciji za štampu uoči Superboula otkrila kako zaista nije pevala uživo na inauguraciji američkog predsednika Baracka Obame ali je zatim svima još jednom pokazala kakav glas ima.

 photo Beyonce__Super_Bowl_press_conference__New_Orleans__January_31_2013_002_zps7ac0f65f.jpg

 photo Beyonce__Super_Bowl_press_conference__New_Orleans__January_31_2013_004_zpsf20a674d.jpg

Na pres konferenciji ona je ušetala na scenu, otpevala američku himnu a onda upitala: “Ima li nekih pitanja?”. Kad je upitana zbog čega i prošli put nije pevala uživo, Bey je otkrila: “Ja sam perfekcionista…Nisam imala vremena za probe sa orkestrom. Prenos je išao na televiziji pa je to za mene bio jako važan momenat. Zbog vremena i odlaganja kao i problema sa proverom zvuka nisam osećala da je vreme za rizik. Odlučila sam da pevam preko moje već snimljene pesme, što je vrlo često slučaj u muzičkoj industriji. Jako sam ponosna na taj nastup”, zaključila je.

 photo Beyonce__Super_Bowl_press_conference__New_Orleans__January_31_2013_003_zpsa35b8a55.jpg

 photo Beyonce__Super_Bowl_press_conference__New_Orleans__January_31_2013_005_zps88898960.jpg

 photo Beyonce__Super_Bowl_press_conference__New_Orleans__January_31_2013_006_zps5d260623.jpg

IZVOR: Life Content

17 KOMENTARA

  1. Samo budale mogu da pomisle da Beyonce ne moze da otpeva lepo himnu. Ona razbija ima jebeno dobar glas a jebeni kriticari, jebeno bitne osobe mogu da ga DUVAJUUUUU!!!! Beyonce ima pravo sto je pevala na playback sta bi bilo da je pogresila tekst i onda sjebe ceo nastup i osramoti i Baracka Obamu i Ameriku -.-””

  2. Drago mi je što je Beyonce otpevala američku himno mada i uživo i pojasnila neke stvari kritičarima, mada po meni nije morala jer mislim da svi treba da budu svesni fenomenalnih vokalnih sposobnosti ove žene.Sutra je njen nastup na Superboulu, B nastapa na poluvremena finala utakmice američkog fudbala i jedva čekam da vidim ovaj nastup.Takođe, prema spektakulacija medija B je trebala da predstavi do ovog nastupa neke singlove sa njeno 5 studijkog albuma na kome ona radi, međutim ona nije što znači da ona još uvek nije privela pri kraju rad na 5 studijskom albumu, a to dovodi u pitanje koncert u Beogradu 15. Aprila 2013, ali ja se nadam da se planovi svjetske turneje neće promjeniti. ♥ ♥ :)

  3. Video nisam ni imala potrebe da gledam jer znam da extra peva,samo mi se malo nije svidela odeca koju je obukla,haljina je prekratka za nju pa su joj butine ispale vece nego sto jesu,a stikle su mi ruzne. PS:Znam da je ovaj post o njenom pevanju,ali ja obozavam modu  tako da sam morala da prokomentarisem.Prelepa je svejedno. :*

  4. E dobro im je rekla: “Ima li nekih pitanja.” ! :)
    Aaaaaaaaaa kad smo vec kod Super Bowl, jdva cekam, Nina Dobrev ce opet biti! ^_^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.