Start Stars Beyonce: Novi dan – nova frizura

Beyonce: Novi dan – nova frizura

SHARE

1608beybey5

Beyonce je očigledno odlučila da malo eksperimentiše sa kosom, pošto je samo nedelju dana otkako je objavila fotografije sa kratkom frizurom, sada viđena sa nešto dužom kosom.

Slavna pevačica je sa porodicom pre dva dana prošetala Majamijem nakon ručka u jednom italijanskom restoranu, i po običaju privukla poglede radoznalih prolaznika, ali ovog puta i zbog svoje nove frizure. Izgleda da joj je već dosadila “pixie” frizura koju je predstavila na Instagramu pre samo nekoliko dana, te se sada odlučila za popularni “bob”.
Obučena u beli top, teksas šorts i sa zlatnom trakom u kosi, 31-godišnja pevačica gurala je kćerkicu Blue Ivy u kolicima, dok ih je suprug Jay Z čekao u kolima. Slavni par koristi svaki slobodan trenutak da provedu zajedno, pošto reper nastavlja turneju sa Justinom Timberlakeom, dok Bey putuje u London, gde će nastupiti na “V” festivalu. Pevačica je navodno zabrinuta oko toga kako će njena kratka kosa izgledati na sceni, te razmišlja o tome da za nastup nosi ekstenzije u kosi.
“Zamolila je svoj tim da ponesu čitav kofer sa 40 različitih perika i ekstenzija za svaki slučaj. Bey se još uvek navikava na novi izgled i zabrinuta je da se neće dobro osećati na sceni”, otkrio je izvor za Daily Star.

4971359_1608beybey2

8524026_1608beybey3

8173111_1608beybey4

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR