1032
Baš je zgodna! Blake Lively snimila editorijal na ulicama Njujorka

Baš je zgodna! Blake Lively snimila editorijal na ulicama Njujorka

1032
SHARE

null

Predivna Blake Lively očarala nas je svojim izdanjima na foto sesiji koju je juče snimila u elitnom njujorškom kraju West Village.

null

null

null

Glumica se pojavila u nekoliko različitih izdanja, a svakako je najviše pažnje privukla u seksi crnoj haljinici i visokim čizmama. Koje izdanje Blake se tebi najviše dopada?

null

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Molim sve koji mogu da pomognu majci mog druga koja boluje od leukemije.Radi se o majci troje dece koja se vec 2 godine bori sa leukemijom.Ona se sad nalazi u nemackoj i potrebno je 150 000 eura da bi joj pesadili kostanu srz.Akcija je vec pokrenuta i sakupljno je 20 000 eura,Mozete poslati poruku na brojeve koje cete videti na ovoj stranici.Podelite svojim prijateljima na facebooku i ostalim drustvenim mrezama,zato sto nama to malo znaci,a njoj i njenoj porodici previse <3 link to facebook.com

  2. Glumica Blejk Lajvli-Rejnolds je kao i uvek prelepa, sta god da obuce, a najlepsa je kada se skine u bikini (2008 u Meksiku sa Penom)! Najlepsa fotke su 2 i 3, mada je Blejk 7. maja snimila jos bolje fotke koje ste trebali da prikazete, kao ona u plavom gornjem delu ispod koga, kako su preneli tabloidi nije imala nista! Njen zastitni znak uvek su bile duboke cizme i mini haljine, a najlepse na njoj je njen predivni osmeh koji sada tako retko pokazuje javnosti!?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.