Start Stars Balkanska turneja Angeline Jolie i Brada Pitta

Balkanska turneja Angeline Jolie i Brada Pitta

SHARE

Slavni se holivudski par, Angelina Jolie i Brad Pitt, trenutno nalazi u Crnoj Gori u koju su doputovali sinoć privatnim avionom iz Sarajeva.

Ne zna se do kada će Angie i Brad boraviti u Crnoj Gori
Iako su planirali da posete Dubrovnik, slavni je par odlučio zaobići Grad, te se odmah uputiti u Tivat. Nakon sletanja u Crnu Goru, par je automobilom dubrovačkih registracija prebačen u hotel “Splendid” u Bečićima kraj Budve, a odseli su u apartmanu u kojem je svojevremeno spavala i Madonna kada je na stadionu Jaz održala koncert 2008.godine.

“Dvoje poznatih glumaca su u našem hotelu, nisu imali nikakvih posebnih zahteva. To je sve što možemo reći jer su naši gosti insistirali na diskreciji i žele se odmoriti pre povratka u Veneciju”, reklo je osoblje hotela za Dnevni avaz te nije želelo otkriti koliko će Brad i Angelina ostati u Crnoj Gori.

Image Hosting by imagefra.me

Ručali na Skenderiji, pa odjurili na avion
Tokom jučerašnjeg dana, nakon posete Goraždu i Međeđi, Angelina Jolie i Brad Pitt vratili su se u Sarajevo. Njihovo je odredište bila zgrada na Skenderiji, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Evropske unije. Naime, u toj zgradi UNHCR-ov predstavnik ima iznajmljen stan, a upravo je u njemu upriličen ručak za Angelinu, Brada i još dvadesetak zvanica.

“Došli su ležerno odeveni i bili jako ljubazni”
“Kada su Angelina i Brad ušli u stan, sve oči bile su uprte u njih. Ljubazno su pozdravili sve prisutne, ponašali su se prirodno i najviše razgovarali s američkim ambasadorom u BiH Harlesom Englishem. Stekao se utisak da se dobro poznaju”, izjavio je neimenovani izvor za Dnevni avaz te dodao kako su Angelina i Brad jeli povrćnu musaku, mramornu terinu, savijaču od lososa i avokado s kozjim sirom, te pili voćne sokove i nescafe.

Image Hosting by imagefra.me

Da se sarajevski ručak holivudskog para držao u strogoj tajnosti dokazuje i podatak da ispred zgrade nije bilo primećeno nikakvo posebno osiguranje. Apsolutno ništa u okruženju nije ukazivalo na to da će u centru Sarajeva ručati najslavniji par današnjice.

Za vreme boravka u BiH, slavni je par odseo u Goraždama
I dok su od nedelje uveče desetine novinara i fotoreportera tražili po centru Sarajeva, Angelina i Brad su noći BiH proveli u goraždanskom hotelu Behar.

Image Hosting by imagefra.me

“Stigli su juče oko 19.30 sati. Dogovor je bio da se sve drži u tajnosti do njihovog odlaska iz BiH i vi ste prvi kojima ovo otkrivam”, rekao je Ražanica i dodalo kako će se od sada u čast UN-ove ambasadorice apartman na trećem spratu zvati “Angelina”.

Image Hosting by imagefra.me

Prvi put u dve godine sedeli do prozora i niko im nije smetao
“U početku me hvatao strah i panika, ali kako je vreme odmicalo shvatio sam da su to nežni i topli ljudi iz kojih izvire dobrota. Rekli su mi da je to bio prvi put nakon dve godine da sede pored prozora i da im niko ne smeta dok jedu. Sećam se da su na meniju bili dimljeni biftek, supa i panakota za desert”, rekao je vlasnik hotela i dodao kako je slavni par oko dva i po sata uživao u mirnoj večeri.

OSTAVI KOMENTAR