205
Balkanska turneja Angeline Jolie i Brada Pitta

Balkanska turneja Angeline Jolie i Brada Pitta

205
SHARE

Slavni se holivudski par, Angelina Jolie i Brad Pitt, trenutno nalazi u Crnoj Gori u koju su doputovali sinoć privatnim avionom iz Sarajeva.

Ne zna se do kada će Angie i Brad boraviti u Crnoj Gori
Iako su planirali da posete Dubrovnik, slavni je par odlučio zaobići Grad, te se odmah uputiti u Tivat. Nakon sletanja u Crnu Goru, par je automobilom dubrovačkih registracija prebačen u hotel “Splendid” u Bečićima kraj Budve, a odseli su u apartmanu u kojem je svojevremeno spavala i Madonna kada je na stadionu Jaz održala koncert 2008.godine.

“Dvoje poznatih glumaca su u našem hotelu, nisu imali nikakvih posebnih zahteva. To je sve što možemo reći jer su naši gosti insistirali na diskreciji i žele se odmoriti pre povratka u Veneciju”, reklo je osoblje hotela za Dnevni avaz te nije želelo otkriti koliko će Brad i Angelina ostati u Crnoj Gori.

Image Hosting by imagefra.me

Ručali na Skenderiji, pa odjurili na avion
Tokom jučerašnjeg dana, nakon posete Goraždu i Međeđi, Angelina Jolie i Brad Pitt vratili su se u Sarajevo. Njihovo je odredište bila zgrada na Skenderiji, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Evropske unije. Naime, u toj zgradi UNHCR-ov predstavnik ima iznajmljen stan, a upravo je u njemu upriličen ručak za Angelinu, Brada i još dvadesetak zvanica.

“Došli su ležerno odeveni i bili jako ljubazni”
“Kada su Angelina i Brad ušli u stan, sve oči bile su uprte u njih. Ljubazno su pozdravili sve prisutne, ponašali su se prirodno i najviše razgovarali s američkim ambasadorom u BiH Harlesom Englishem. Stekao se utisak da se dobro poznaju”, izjavio je neimenovani izvor za Dnevni avaz te dodao kako su Angelina i Brad jeli povrćnu musaku, mramornu terinu, savijaču od lososa i avokado s kozjim sirom, te pili voćne sokove i nescafe.

Image Hosting by imagefra.me

Da se sarajevski ručak holivudskog para držao u strogoj tajnosti dokazuje i podatak da ispred zgrade nije bilo primećeno nikakvo posebno osiguranje. Apsolutno ništa u okruženju nije ukazivalo na to da će u centru Sarajeva ručati najslavniji par današnjice.

Za vreme boravka u BiH, slavni je par odseo u Goraždama
I dok su od nedelje uveče desetine novinara i fotoreportera tražili po centru Sarajeva, Angelina i Brad su noći BiH proveli u goraždanskom hotelu Behar.

Image Hosting by imagefra.me

“Stigli su juče oko 19.30 sati. Dogovor je bio da se sve drži u tajnosti do njihovog odlaska iz BiH i vi ste prvi kojima ovo otkrivam”, rekao je Ražanica i dodalo kako će se od sada u čast UN-ove ambasadorice apartman na trećem spratu zvati “Angelina”.

Image Hosting by imagefra.me

Prvi put u dve godine sedeli do prozora i niko im nije smetao
“U početku me hvatao strah i panika, ali kako je vreme odmicalo shvatio sam da su to nežni i topli ljudi iz kojih izvire dobrota. Rekli su mi da je to bio prvi put nakon dve godine da sede pored prozora i da im niko ne smeta dok jedu. Sećam se da su na meniju bili dimljeni biftek, supa i panakota za desert”, rekao je vlasnik hotela i dodao kako je slavni par oko dva i po sata uživao u mirnoj večeri.

11 KOMENTARA

  1. haha bred uso u srajevu kod nas u kozmeticki market i kupio nesto a ovo jadna prodavacica tek kada je izasao nakon pola sata svatila da je to bio on lol XD

  2. a da sad cudno kad ih vidis ali ona mi je tako medena bas je volim ali ja znam samo jednu osobu od poznatih koja pomaze na ovaj nacin kako je dobra malo je takvih………….

  3. em ga dobila sam ime po njoj ali e tako mrzim i !! nevolim ali bih imala zelju da je upoznam !! i priznajem da je jako dobra osoba .. jos u sarajevu bolja !! nego ikada :) !!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.