Start Stars Ashley Tisdale deli savete za “sudar”

Ashley Tisdale deli savete za “sudar”

SHARE

Ashley Tisdale promovisala je svoj novi film “Sharpay’s Fabolous Adventure” u društvu svojih prijatelja iz High School Musicala, Zaca Efrona i Vanesse Hudgens.

Obraćajući se novinarima na crvenom tepihu, Ash je govorila o tome kako se ona ponaša kada je na dejtu: “Ne osećam se sigurno u takvim situacijama.Ako već flertujem s nekim i on mi uzvraća na isti način, a vidim da se stvari ne pomeraju sa mrtve tačke, onda sam u fazonu ‘Slušaj, ja se ovako osećam'”

Na to je još dodala: “Mislim da morate biti brutalno iskreni kada je reč o takvim stvarima, jer znate da je najgora stvar koja može da se desi jeste da vam kažu ‘Ne osećam isto prema tebi’ i posle toga vam je jasno da niste jedno za drugo.  Znači, odmah pređite na stvar i recite ‘Slušaj, da li bismo trebali da budem zajedno, ili šta već?'”

Zac Efron, koji joj je uz Vanessu Hudgens pravio društvo govorio je o liku ambiciozne Sharpay koju tumači upravo Ashley: “Mislim da Sharpay poseduje sjajne kvalitete, jer je ambiciozna a ima i smisao za modu i komediju. Ali ona nije baš moj tip. Stvar koju želim da vam kažem jeste da je film sjajan i da je Ashley sjajna u njemu. To je nešto zaista posebno.”

OSTAVI KOMENTAR