462
Ashley Tisdale deli savete za “sudar”

Ashley Tisdale deli savete za “sudar”

462
SHARE

Ashley Tisdale promovisala je svoj novi film “Sharpay’s Fabolous Adventure” u društvu svojih prijatelja iz High School Musicala, Zaca Efrona i Vanesse Hudgens.

Obraćajući se novinarima na crvenom tepihu, Ash je govorila o tome kako se ona ponaša kada je na dejtu: “Ne osećam se sigurno u takvim situacijama.Ako već flertujem s nekim i on mi uzvraća na isti način, a vidim da se stvari ne pomeraju sa mrtve tačke, onda sam u fazonu ‘Slušaj, ja se ovako osećam'”

Na to je još dodala: “Mislim da morate biti brutalno iskreni kada je reč o takvim stvarima, jer znate da je najgora stvar koja može da se desi jeste da vam kažu ‘Ne osećam isto prema tebi’ i posle toga vam je jasno da niste jedno za drugo.  Znači, odmah pređite na stvar i recite ‘Slušaj, da li bismo trebali da budem zajedno, ili šta već?'”

Zac Efron, koji joj je uz Vanessu Hudgens pravio društvo govorio je o liku ambiciozne Sharpay koju tumači upravo Ashley: “Mislim da Sharpay poseduje sjajne kvalitete, jer je ambiciozna a ima i smisao za modu i komediju. Ali ona nije baš moj tip. Stvar koju želim da vam kažem jeste da je film sjajan i da je Ashley sjajna u njemu. To je nešto zaista posebno.”

6 KOMENTARA

 1. @PAMETNA & RAZMAZENA treba ti pomoc epa evo:
  1.Prvo da ti pomognem u brojanju:tu su 2 devojke
  2.Pecatna greska:verojatno nemozes odluciti koja je ljepsa
  3.One su obe ljepe na svoj nacin
  4.Ko si ti da odlucujes koja je ljepsa ili ruznija
  nadam se da sam ti pomogla

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.