Start Stars Anne Hathaway zablistala u čipkastoj haljini Alexandera McQueena

Anne Hathaway zablistala u čipkastoj haljini Alexandera McQueena

SHARE

Lepa glumica Anne Hathaway, pojavila se na londonskoj premijeri svog novog filma “One day” u čipkastoj haljini Alexandera McQueena i zasenila sve zvanice.

Visoka brineta odvažila se na usku čipkastu kreaciju iz kolekcije “Alexander McQueen Resort 2012”, bez obzira na englesko kišno vreme i pokupila pohvale za svoj ženstven izgled.

Haljinu, koja je sjajno istakla njeno vitko telo, je upotpunila McQueenovim bež cipelama s otvorenim prstima i prigodnom torbicom. Frizura, šminka i nokti bili su u stilu filmskih diva iz četrdesetih godina prošlog veka, što je takođe donelo mnoge pohvale modnih kritičara.

Film “One day” trebao bi uskoro stići i u naše bioskope, a radi se o romantičnoj drami u kojoj se dvoje zaljubljenih, nakon fakulteta, nalaze svake godine na isti dan kako bi čuli što se novo dogodilo u njihovim životima.

Naravno, film vrvi od ljubavnih scena, a glavni glumac Jim Sturgess zgodan je na onaj neopterećujući štreberski način, pa devojke širom sveta željno iščekuju da se film pojavi u bioskopima.

OSTAVI KOMENTAR