576
Anne Hathaway – zabavna ili previše opuštena kombinacija?

Anne Hathaway – zabavna ili previše opuštena kombinacija?

576
SHARE

Anne Hathaway posetila je premijeru filma Rio, a njen izbor odeće bio je takav da su svi morali da je primete.

Kombinacija  kratkog džemperčića iz kojeg joj viri stomačić i crne tufnaste pantalone ukazuju na njen unikatan smisao za modu…ili humor.

Američki mediji odmah su zapitali da li Anne (u društvu Jamie Foxxa i George Lopeza) izgleda zabavno ili “frumpy”. U slengu, “frumpy” označava devojku koja se oblači previše opušteno, toliko da je uopšte nije briga šta drugi misle o njoj.

U pomenutom animiranom filmu Anne pozajmljuje glas plavao makao papagaju. Osim toga, nedavno je objavljeno da će Hathaway tumačiti ulogu Catwoman u najnovijem nastavku Batmana.  Jedva čekamo da je vidimo u tom izdanju!

16 KOMENTARA

  1. ona je tip licnosti (nao npr i blake lively) i sta god da obuce, makar i dzak, na njoj to izgleda super jer zraci harizmom… odeca ne nosi nju, nego ona odecu… retko ko bi u ovome izgledao tako cool kao ona…

  2. Slatka je , i zraci harizmom i sve to…Ali lepse bi joj stajao i dzak za krompir… Izgleda ko kreten -.-‘ Al majke mi

  3. @Nina ja razumem da svako ima svoj ukus ali da ti je ova devojka ruzna ne mogu da verujem.Pa ona ima savrsene crte lica i je prelepa.Ja msilim da ti to pricas jer si ljubomorna jer najlepse cure Holivuda su tebi ruzne Megan,Anne,Blake mislim sta reci.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.