228
Angelina Jolie posetila ekvadorske izbeglice i Haiti

Angelina Jolie posetila ekvadorske izbeglice i Haiti

228
SHARE

Angelina Jolie posetila je izbeglice u Ekvadoru koji jedva preživljavaju ne granici te zemlje i Kolumbije. Glumica koja je ujedno i UN-ova ambasadorka dobre volje od 2001. godine poznata je po svom zalaganju da svet upozori na veliki problem miliona izbeglica širom sveta. Lepa glumica i humanitarka u nekoliko je dana obišla sela uz granicu Ekvadora i Kolumbije kako bi posetila žene i decu koji tamo žive nakon što su morali napustiti svoje domove zbog brojnih konflikata u regiji.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Angelina se tokom posete Ekvadoru sastala i s predsednikom te zemlje Rafaelom Correaom i njegovim saradnicima kako bi porazgovarali o problemu izbeglica. Procenjuje se da između 50 i 170 hiljada Kolumbijaca živi blizu granice zbog konstantnih sukoba u toj zemlji koji besne od šezdesetih godina prošlog veka.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Osim prošlonedeljne posete Ekvadoru, Jolie je tokom vikenda svratila i na Haiti kako bi s tamošnjim političarima i službenicima UN-a razgovarala o problemu dece stradale u velikom zemljotresu. Angelina je od tada na Haitiju bila već nekoliko puta, a sada je želela proveriti koliko se poboljšala situacija dece koja su ostala bez domova i roditelja. Na Haitiju se glumica sastala s predsednikom Reneom Prevalom, a njena je poseta trebala biti tajna no informacije su ipak procurile. Angelina na svojoj misiji nije bila u društvu porodice pa se tako Brad Pitt i njihovih šestero dece nisu nigde videli.

Image Hosting by imagefra.me

11 KOMENTARA

 1. Svaka čast
  Toliko puta je dokazala da je jako dobra žena
  Nije sebična da sve pare koje zaradi sačuva, već pomaže ugroženima
  To zaslužuje svaku pohvalu, ona treba da bude primer mladima
  BRAVO ANGELINA

 2. Ja owu zenu obozavam <3
  Treba da bude idol swim osoba koje ne znaju sta ce sa parama.Owo je dokazan da i nismo takaw jadan narod, ali ipak kada se pogleda na sta swe bacamo pare..dodje mi da zaplacem.Jadna deca nemaju sta da jedu a mi owde se wozamo u sto lepsem autu.Dokle tako? 
  Ne postoji niko ko ce nam reci da pogresno radimo.Kako smo mi jadna nacija!

 3.   rock_chick komentar dat June 25, 2010 u 11:51 amBas je humana… Ne bi bilo ko ulozio pare na decu sa Haitija ili u bilo koje humanitarne svrhe…

  Bogami nije istina, dosta je pomoglo, dosta njih je smislilo pesme za donaciju, i pomogli na najbolji nacin

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.