Start Stars Ana Ivanović: Uživam u manekenstvu i volim kad mi kažu da sam...

Ana Ivanović: Uživam u manekenstvu i volim kad mi kažu da sam seksi

SHARE

Lepa teniserka u poslednje vreme više pjeni pažnju svojim izazovnim editorijalima i ljubavnim životom nego svojom igrom, ali sprema se za povratak tenisu. Nedavno je u Madridu promovisala turnir na kojem će zaigrati, i to zahvaljujući pozivnici koju je dobila od organizatora. “Srpska Lolita”, kako su je nazvali španski mediji, privukla je veliku pažnju za vreme svog boravka tamo te dala intervju za drugi najčitaniji španski dnevnik As.

Image Hosting by imagefra.me

Teniserka je rekla da uživa pozirajući za editorijale i razne kampanje, jer je to jedan od načina na koji promoviše svoj sport te se tako oseća bliže svojim obožavateljima. Takođe, ne smeta joj kad je svrstavaju među najseksi sportistkinje sveta. “Mislim da je to svakoj ženi kompliment. Ali naravno, imam svoj posao i moji prioriteti su na terenu”, rekla je Ana koja više ne čita članke o sebi, jer ih je pre preterano analizirala.

Image Hosting by imagefra.me

Ove godine ima vrlo velike ambicije i želi se vratiti među top 10 najboljih teniserki sveta. Kako bi se lakše vratila na vrh, počela je raditi s novim trenerom Heinzom Gunthardtom koji je pre trenirao Steffi Graf. Kaže da nije praznoverna poput ostalih igrača i igračica iako je pre znala imati neke svoje rituale koje sad pokušava zaboraviti. “Videla sam da igrači rade apsurdne stvari, ne menjaju odeću ili oblače uvek istu te idu uvek pod isti tuš. Pitala sam se što to rade”, kaže lepa teniserka na koju je najviše uticala Monika Seleš.

Image Hosting by imagefra.me

Ana već nekoliko godina ima kuću u Mallorci jer, kako kaže, “obožava to mesto.” “Ljudi su uvek ljubazni, vreme je lepo, a kad igram na turnirima u Evropi, to mi je uvek dobra baza. Zato sam kupila kuću tamo”, kaže. Teniserka trenutno u Srbiji studira ekonomiju, a španski novinar upitao ju je hoće li davati savete srpskoj vladi o izlasku iz krize. “Nadam se! Studiram u Srbiji, ali imam još dosta do kraja”, rekla je ambiciozna Ana Ivanović.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR