Start Stars Ana Ivanović: Kako do linije kao kod lepe teniserke?

Ana Ivanović: Kako do linije kao kod lepe teniserke?

SHARE

Nakon što su joj verovatno dosadila učestala pitanja o tome kako održava odličnu liniju, teniserka Ana Ivanović na svojoj je stranici objavila recept za lep izgled. Jedna od najlepših teniserki sveta najviše je pažnje posvetila vežbanju, ali i pravilnoj prehrani koju povremeno i prekrši.

Image Hosting by imagefra.me

1. Vežbanje
“Volim ovu igru za zagrevanje koju nekad igram sa svojim trenerom – imamo švajcarsku loptu i stojimo na suprotnim stranama terena. Morate uhvatiti loptu i baciti je na drugi kraj. Ako dvaput odskoči na protivničkoj strani – dobili ste bod. Takođe, uživam u još jednoj igri, hvatanju lopte s izmenjenim pravilima australijskog fudbala. Moj trener i ja jednostavno bacamo loptu jedno drugome. To je odlična vežba za jačanje ramena. Ne volim vežbati pre doručka, ali nikada to ne preskačem.”

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

2. Teretana
“Provodim vreme u teretani na standardnim spravama za kardio i vežbe opterećenja, ali takođe radim i mnogo različitih stvari, poput već opisanih vežbi.”

Image Hosting by imagefra.me

3. Vežbe na plaži
“Ponekad radi zabave sa svojim timom igram odbojku na plaži. Proteklih godina sam probala neke vrlo zabavne stvari kao što su surfovanje, plivanje, vožnja bicikla na planini, čak i kick-boks. To bi bio moj najveći savet – probajte nešto novo i neka bude zabavno. Ako uživate u tome, to vam je odmah veća motivacija da trenirate.”

Image Hosting by imagefra.me

4. Pravilna prehrana
“Moja dijeta je konstantna i ne zavisi od turnira. Cele godine se hranim zdravo. Ne jedem masno, posebno izbegavam prženu hranu i jedem mnogo voća i povrća. Više jedem spanać nego testeninu i piletinu nego govedinu, ali pošto sam iz Srbije, teško je odoleti lepoj šnicli s vremena na vreme. Naravno, riba je sjajna proteinska hrana s malo masnoće i dosta je jedem.”

5. Vreme za odmor
“Važan do mog režima treniranja je odmor. Ponekad, na primer, mada baš i nije zabavno, praktikujem ledene kupke. Imam i mnogo masaža, a one opuštaju. Ipak, najbolja nagrada je lepa večera na kraju drugog treninga, opuštanje sa svojim timom, prijateljima i porodicom u nekom restoranu.”

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR