605
Ana Bebić: Želim da budem kao Lady GaGa!

Ana Bebić: Želim da budem kao Lady GaGa!

605
SHARE

OT GLAVNA

Ana Bebić nalazi se u jeku priprema za oproštajni koncert učesnika reality showa Operacija Trijumf , koji će se u utorak 15. decembra održati u beogradskom Sava Centru. U intervjuu koji je dala za dnevni list Blic, pevačica iz Metkovića izjavila je da želi da bude poput Lady GaGe ali i da i dalje muku muči sa koreografijom…

„Uvek tražim dodatne korake, ali i ono što sam pre znala mi ne ide,“ uz osmeh kaže Ana i dodaje, „Ma ide nekako ali sam smotana.“

„Veoma je zabavno na ovim pripremama. Stalno je neka frka, trka, zbrka. Mnogo nas je, neko peva, neko pleše. Svi nešto rade i nikada nije dosadno. Biće veoma zanimljivo i na koncertu, pripremamo samo najbolje. Publika se sigurno neće razočarati, a nadamo se da ćemo i ovoga puta napuniti „Sava centar“. Očekujte veliki spektakl pošto će osim nas, na bini igrati i šezdesetak plesača iz plesne grupe profesorke Milice Cerović,“ najavljuje Ana.

S obzirom da trenutno deli stan sa kolegama iz OT – Nikolom Paunovićem, Igorom Cukrovom, Ninom Petković, Adnanom Babajićem i Aleksandrom Belovom – Ani zabave nikad ne nedostaje:

„Kod kuće je prava ludnica. Svi po ceo dan pevamo, družimo se, a Adnan nam sprema klopu. Zaista je uzbudljivo i veoma je slično životu u ‘Operaciji trijumf’,“ kaže. „Žao mi je što je ovo poslednji put da nastupamo zajedno, ali mi je drago zato što smo se svi takmičili u ovom šouu zbog sebe. Niko nije došao da bude ‘Operacija trijumf’, već da predstavi sebe. Od sada će biti samo Ana Bebić.“

Po završetku koncerta, Ana planira da krene sa radom na svom debitantskom albumu.

„Album će raditi poznati autori iz celog regiona, a pesme će biti potpuno drugačije. Kao što su pesme ‘Preživeću’ i ‘Mrzim spore stvari’ potpuno različite, tako će stilski biti različite i sve pesme sa albuma. Jedino što će ih povezivati kada ih čujete jeste moje ime,“ priča Ana.

„Volela bih da uradim nešto kao Lady GaGa, ona je jednostavno nešto novo i sveže. Taj neki stil i temperament bih volela da unesem na našu scenu. Dopada mi se sav taj kič koji je prati i koji jednostavno tako dobro izgleda. I ja volim da se igram sa stajlingom, pesmama i ne bojim se ničega što je novo i neistraženo, tako da bih želela da se ugledam na nju,“ izjavila je na kraju pevačica.

33 KOMENTARA

 1. Ahahahahahahahahahhaahahahahahhhahaahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahah
  aaa
  aahahhahahhahahahahahahahhahaha kao lady gaga..
  haahahahhahahaha

 2. pa nije rekla da xoce da bude gaga i da je imitira, nego da joj je ona sooper i da joj je uzor…ako vam je neko uzor, vi se ugledate na njega a ne imitirate ga…moje misljenje.. ;)

 3. ona ………… hahaha ….. kao lady gaga ………….. nikada ………….. nakaza hrvacka …….mrzim je ……………. gaga zakon

 4. gagagagagagagagagagagagagagagaga
  gagagavgagagagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagagagagagagag
  gagagagagagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagagagagagag
  gagagagagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagagagagag
  gagagagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagagagag
  gagagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagagag
  gagagagagagagagagaga
  gagagagagagagagagag
  gagagagagagagagaga
  gagagagagagagagag
  gagagagagagagaga
  gagagagagagagag
  gagagagagagaga
  gagagagagagag
  gagagagagaga
  gagagagagag
  gagagagaga
  gagagagag
  gagagaga
  gagagag
  gagaga
  gagag
  gaga
  gag
  ga
  g

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.