Start Stars AMA: Devojke vladaju svetom muzike!

AMA: Devojke vladaju svetom muzike!

SHARE

Sinoć se održala jedna od najvažnijih dodela nagrada u svetu muzike, naime, dodeljene su American Music Awards. Čini se da su ovu godinu obeležile devojke, barem ako sudimo prema spisku pobednika.

Taylor Swift, Nicki Minaj, Katy Perry, Beyonce i Jennifer Lopez samo su neke od dama koje su sinoć otišle kući punih ruku nagrada. 21-godišnja Taylor Swift počašćena je na AMA čak tri puta, dobila je nagradu za najboljeg izvođača i album u kategoriji za kantri, ali i u kategoriji izvođača godine.

Nagrađena je i Nicki Minaj, koja je na dodeli i nastupila s Davidom Guettom. Nagrađena je titulom omiljenog izvođača, a tokom nastupa utvrdila je da ima “jako puno ljubavi u prostoriji”.

Jennifer Lopez nagrađena je titulom omiljenog latinoameričkog izvođača. Tokom večeri nastupila je s Pitbullom, priredivši producentu pravi mali seksi šou. Sigurno mu nije bilo lako da nastupi i s Marcom Anthonyjem, s kojim je Pitbull takođe sarađivao tokom godine. Strani mediji odmah su se zapitali koga je Jennifer htela da napravi ljubomornim tokom “prljavog plesa” s Pitbullom.

Među gostima je nemoguće bilo ne primetiti i Justina Biebera i Selenu Gomez, koji su na crvenom tepihu izmenjivali nežnosti.

OSTAVI KOMENTAR