644
Adam Lambert: Zabavan editorijal za Fiasco magazin

Adam Lambert: Zabavan editorijal za Fiasco magazin

644
SHARE

null

30-godišnji roker pojavio se na naslovnoj stranici magazina u crno-beloj kombinaciji a u intervjuu nam je otkrio nekoliko zaista zanimljivih informacija.

null

O tome kako je nastupati sa Queenom:
“Ti šoui koje sam uradio sa Queenom bili su prilično nestvarni. Bio sam jako uzbuđen i super polaskan ali i zastrašen u isto vreme. Kako da uopšte zamenite nekog kao što je Freddie Mercury? Nije bilo šanse da mogu da se uporedim s njim. Morao sam da prestanem sa takvim razmišljanjem i stvorim iskustvo odavanja počasti.”

null

O svom ličnom izgledu:
“Kako ja to gledam, toliko je pritisaka na muškarce, ali muškarci o tome ne treba da pričaju. Trebalo bi da izgleda lako, ali muškarci, posebno u oku javnosti, zabrinuti su koliko i žene.”

null

O svom stilu odevanja:
“Publika pogleda način na koji se oblačim i kažu ‘Eee, to je totalno gej’, ali ako pitate gej tipove, oni će vam reći ‘Ma nema šanse da bih nosio tako nešto!”.

null

null

IZVOR: Life Content

5 KOMENTARA

  1. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,Alexandra Stan,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Lady Gaga,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Flo Rida,Justin Timberlake,Conor Maynard,Demi Lovato,Taylor Swift,Maroon 5,Fun,Pussycat Dolls,L

    Ma Adam je COOL lik totalno!Bas je super!
    A ti bubalovemiley ostavi RiRi na miru!RiRi je kraljica i svi ce uvijek htjeti da radi editorijale za njih! :)
    Love RiRi forever! ^^ <3<3<3 *-*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.