Start Stars 7 razloga zašto volimo Ninu Dobrev!

7 razloga zašto volimo Ninu Dobrev!

SHARE

Nina Dobrev je pre nekoliko dana proslavila svoj 23. rođendan, a nas je to inspirisalo da navedemo razloge zbog čega obožavamo ovu bugarsku lepoticu!

1. Ona je građanka celog sveta

Nina je rođena u Bugarskoj (čak je i govorila ovim jezikom u jednoj epizodi serije), odrasla je u Kanadi a danas živi u američkoj državi Džordžiji.

2. Nina je poliglota

Iako ima tek 23 godine, glumica već sad govori tri jezika, i to potpuno tečno, U pitanju su bugarski, engleski i francuski

3. Ona je u vezi s Ianom Somerhalderom

OK, za mnoge momke ovo je minus ali i oni moraju da priznaju – Ian i Nina izgledaju odlično zajedno

4. Bavi se humanitarnim radom

Nina i njene kolege iz serije Degrassi jednom su izgradili svojim novcem školu u Keniji, kroz fondaciju “Free the Children”. Ona je takođe bila domaćica događaja “Free the Children’ We Day with Joe Jonas” prošle godine gde je sakupljeno još novca za siromašnu decu.

5. Ona je u svemu umerena

Nina veruje da sve stvari treba raditi s merom, uključujući tu ishranu i vežbanje. Jedino čemu posvećuje mnogo pažnje jeste joga kojoj kako kaže, duguje svoju vitku liniju.

6. Njeni citati dana

Nina je vrlo često na Twitteru, ali to vreme koristi kako bi s fanovima podelila neku interesantnu misao kao što je :”Skupite hrabrost da pričate s onima koje znate ali budite ponizni da slušate one koje ne znate”. Bolje nego da nas izveštava svakih pola sata gde je i šta radi.

7. Ona je potpuno posvećena poslu

Nina u seriji “Vampirski dnevnici” tumači dva potpuno suprotna lika – Elenu i Katherine, što znači da vrlo često ima duplo više posla od svojih kolega. Ona kaže da joj je to donelo mnogo neprospavanih noći, ali kao rezultat imamo sjajnu seriju!

OSTAVI KOMENTAR