Start Stars 10 stvari koje treba da znate o Paulu Wesleyu

10 stvari koje treba da znate o Paulu Wesleyu

SHARE

Ako pratite popularnu seriju “The Vampire Diaries”, verovatno već znate ponešto o Paulu Wesleyu koji glumi Stefana. Mi ćemo vam ipak predstaviti par detalja koji su vam možda nepoznati

1. Njegovo pravo ime je Paul Thomas Wasilewski. Međutim, svoje prezime je skratio u Wesley, jer se lakše izgovara.

2. Obožava zimske sportove – ako ima slobodnog vremena, Paul obožava da ga iskoristi na snoubording odnosno hokej.

3. On je Poljak i deo života proveo je u domovini – Svoje dečačke dane Paul je proveo u rodnoj zemlji i zato ne čudi što i govori poljski jezik.

4. Paul je nekad bio loš momak – Glumac je imao problema u školovanju – prvo je izbačen iz školskog hokejaškog tima, a onda i iz srednje škole.

5. Pokrio je svoju staru tetovažu ružom – iako ne želi da otkrije šta je bilo na staroj tetovaži, mislimo da je njeno pokrivanje ružom prilično dobra ideja.

6. Njegov omiljeni momenat iz “Vampirskih dnevnika”? Trenutak pre nego što Stefan i Elena prvi put vode ljubav. Glumac rado napominje da mu je upravo to omiljena scena.

7. Prvo je želeo da glumi Damona Salvatorea. Paul nije odmah želeo da glumi mlađeg od braće Salvatore. Zato se prvo okušao kao Damon, ali mislimo da je na kraju napravio pravi izbor.

8. Iako sam radi na svojoj karijeri, jako je vezan za porodicu. Glumac vrlo radi provodi vreme s svojom mamom i tri sestre, kad god ima mu to obaveze dozvoljavaju.

9. Propustio je svoje matursko veče. Zašto? Buduće filmske zvezde izgleda imaju pametnija posla slobodnim danima.

10. Rođen je za uloge u natprirodnim serijama. Pre “Vampirskih dnevnika”, Paul je već glumio u dve serije koje se bave natprirodnim pojavama (“Wolf Lake” i “Fallen”).

OSTAVI KOMENTAR