1136
10 najzgodnijih muškaraca u 2010. godini (prvi deo)

10 najzgodnijih muškaraca u 2010. godini (prvi deo)

1136
SHARE

2010. godina je već za nama, a nju ćemo pamtiti i po ovih 10 srcelomaca koji iza sebe imaju odličnu godinu. Danas ćemo se koncentrisati na momke na pozicijama od 6.-10.

10. James Franco

Ovog glumca upoznali smo kroz Spider-Man filmove, a ove godine je glumio u filmu 127 sati, za kojeg se smatra da će proći jako dobro na dodeli Oskara.  Osim što je bio na naslovnim stranama tona magazina, moći ćemo da ga gledamo i u ulozi voditelja ceremonije dodele Oskara u februaru.

9. Ryan Reynolds

Ryan iza sebe ima burnu godinu, jer su se on i prelepa Scarlett Johansson razveli posle dve godine braka. Ipak, ono po čemu ćemo ga pamtiti jeste odlična uloga u filmu Buried, gde glumi momka koji je živ zakopan i čeka na spas!

8. Daniel Radcliffe

Filmski Harry Potter izrastao je u pravog muškarca, i mnoge devojke ga obožavaju i smatraju prelepim. Ne škodi ni to što je u pitanju odličan glumac koji će i nakon završetka sage o Harry Potteru sigurno imati mnogo ponuda za nove uloge.

7. Dwayne Johnson

Popularni The Rock dugo godina je bio najpopularniji kečer, a svoju slavu uspeo je samo da uveća prelaskom na filmsko platno. Njegovo izvajano telo i brojne uloge u akcionim hitovima, mnoge je navelo da ga nazovu najboljim naslednikom superstarova kao što su Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stalone.

6. Ian Somerhalder

Iana smo upoznali u čuvenoj seriji “Izgubljeni” (Lost), a nakon angažovanja u njoj, posvetio se drugom televizijskom hitu, seriji The Vampire Diaries, koja se sa velikim uspehom prikazuje već dve godine. Čini se da producenti nisu mogli da izaberu boljeg glumca za tumačenje uloge “lošeg dečka” Damona Salvatorea.

37 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    Trebalo bi da bude Torres.I Robert Downey Jr.A stvarno ne znam sta onaj Daniel radi ovde…

  2. @Torresica Torresa su otavili sa 1. mesto jer je najleeeeeeeeeeepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. @amy..hahaha pa znm da ga si pre uvek pitala jer ima ness o njemu u bravou dok ga jos ne kupis :D

  4. Dan možda nije seks simbol,ali ima britanski šarm koji plijeni…i koja je fora sa tom Iano Čimgod….fkt ne kontam????

  5. Zasto je Daniel Radcliffe na ovoj listi???Omg, pa on je najruznije stvorenje na svijetu, grozan je!A Ryan Reynolds je najbolji i najljepsi!:))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.