Start Stars 10 najzgodnijih muškaraca u 2010. godini (drugi deo)

10 najzgodnijih muškaraca u 2010. godini (drugi deo)

SHARE

2010. godina je već za nama, a nju ćemo pamtiti i po ovih 10 srcelomaca koji iza sebe imaju odličnu godinu. Danas ćemo videti koji su se momci našli u samom vrhu.

5. Jared Leto

Ovaj 39-togodišnjak proslavio se glumeći u visokobudžetnim filmovima uz zvezde kao što su Brad Pitt i Angelina Jolie, a tokom 2010. godine gledali smo ga u ulozi frontmena grupe 30 Seconds to Mars, čije se pesme nisu skidale sa muzičkih top lista i MTV-ja.

4. Johnny Depp

Već godinama unazad, nijedna lista najzgodnijih muškaraca ne može da prođe bez Johnnyja. Sa 15 godina on je napustio školu, maštajući o tome da postane rok muzičara. Ipak, nakon posete Kaliforniji, odlučio je da postane glumac, a pomoglo mu je i poznanstvo sa Nicolas Cage-om.  Da li postoji devojka koja ne voli Johnny Deppa?

3. Cristiano Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera sveta nalazi na oprečne reakcije fanova, ali nema sumnje, devojke ga obožavaju. Cristiano za sobom ima odličnu godinu, ali ni desetine golova koje je postigao nisu bili dovoljni da Portugal uradi nešto više na Svetskom prvenstvu.

2. Robert Pattinson

On je rođen u Londonu 13. maja 1986, obožava muziku, peva ali i svira gitaru i klavir. Kao glumac se okušao sa 15 godina, a bio je i deo Harry Potter sage, gde je glumio Cerdica Diggoryja. Naravno, ne treba ni pominjati da su svi poludeli za njim nakon tumačenja uloge Edwarda Cullena u mega-uspešnom Twilight serijalu.

1. Taylor Lautner

Osmeh je njegov zaštitni znak! On je rođen u Mičigenu, 11. februara 1992. i od ranog detinjstva sa bavio karateom, pa je brzo počeo da osvaja turnire. Njegova majka radi u jednoj kompaniji za izradu poslovnog softvera a njegov otac je pilota. Naravno, da li iko od vas ne zna da je on najpoznatiji kao Jaboc iz Twilight serijala?

OSTAVI KOMENTAR