Start Sport Veran Barsi: Fabregas ne želi u Mančester Junajted

Veran Barsi: Fabregas ne želi u Mančester Junajted

SHARE

Neymar, Cesc Fabregas

Fudbalski klub Mančester Junajted objavio je da poštuje odluku Cesca Fabregasa da odbije ponudu ’crvenih đavola’ i ostane u Barseloni.

Šampion Engleske poslao je dve ponude za Fabregasa na adresu katalonkog kluba, ali je Barselona obe odbila, dok je sportski direktor kluba sa „Nou kampa“ Andoni Zubizareta početkom ove nedelje objavio da je Junajted konačno odustao.

Fabregas je u junu, tokom Kupa konfederacija, rekao da neće napustiti Barseloni, ali nije davao nikakve komentare kada su se pojavile informacije da ga Junajted ozbiljno juri. Iako su mnogi spekulisali da je komentar izostao zato što želi transfer u redove ’crvenih đavola’, Fabregas je istakao da je upravo suprotno.

Cesc Fabregas

„Moj sam je da igram ovde. Nikada nisam ni pomišljao o odlasku. Trenutno sam u najboljem klubu na svetu. Nisam ni pomišljao ninašta drugo osim da ostanem u Barseloni. Povratak me je mnogo koštao i želim da zajedno postignemo velike uspehe“, rekao je Fabregas, „Kada veliki tim pošalje dve ponude za tebe, to je velika čast, ali nisam razgovarao ni sa kim iz Junajteda. Nisam pričao ni sa kim iz nekog drugog kluba već dve godine“.

unajted je posle Fabregasovih izjava odgovorio preko svog portparola.

„Poštujemo to što je Cesc ugovorom vezan za Barselonu, kao i sve što je rekao“, rekao je portparol ’crvenih đavola’.

Autor: b92.net
FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR