Start Sport Van der Vaart i Sneijder ratuju na Twitteru

Van der Vaart i Sneijder ratuju na Twitteru

SHARE

Holandski reprezentativci su veliki prijatelji, ali će voditi žestoke duele u sledećoj rundi Lige šampiona u kojoj se sastaju Inter i Tottenham.

Peckanje je započeo Sneijder (Inter) koji je poručio Van der Vaartu: “Čistim trofej Lige šampiona dresom Tottenhama!”. Ali, Van der Vart mu nije ostao dužan: “Hvala što ga čistiš za mene. Ja već pravim mesta za njega u mom ormaru za trofeje”.

Sneijder je od tada podigao uloge uz tvrdnju: “Mi ćemo vam dati lekciju iz fudbala u Londonu.” Ali Van der Vaart je odmah odgovorio: “Upoznao sam vašu odbranu u Milanu, nije mi izgledala dobro. Bila je kao sir sa rupama”.

Činjenicu da je Inter postigao četiri gola u njihovom prvom susretu, Sneijder je iskoristio za sledeći ubod: “Našao sam dobrog golmana na eBayu. Da li da ti pošaljem link?”. Van der Vaart je brzo odgovorio: “Ne treba nam, nećete ni doći do našeg kaznenog prostora!”

Sneijder nije izdržao a da ne prokomentariše i kvalitet engleskog fudbala: “U toj zemlji, fudbal je igra u kojoj morate da trčite što brže možete sa jednog na drugi kraj terena, nije li?…Sve je to lepo, ali to može i moj šestogodišnji nećak”.

Van der Vaartova je ipak bila poslednja: “Protiv vas, pogađaću iz svih situacija!”

OSTAVI KOMENTAR