Start Sport Srbija spremna za meč sa Kanadom: Novak Đoković stigao u Beograd!

Srbija spremna za meč sa Kanadom: Novak Đoković stigao u Beograd!

SHARE

Serbia Canada Davis Cup Tennis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, poručio je da je silno motivisan da igra za Srbiju u predstojećem polufinalnom meču Dejvis kupa protiv Kanade u Beogradu.

Serbia Canada Davis Cup Tennis

“Stigao sam juče i, iako sam umoran, osećam se zdravim i motivisanim da igram za svoju zemlju. Ovo mi nije prvi put da imam samo dva dana za pripreme za meč. Isto se desilo i 2010. godine, kada smo osvojili trofej Dejvis kupa, kao i 2011. Te godine,međutim, bio sam povređen i to me je sprečilo da ostvarim uspeh”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare. Prvi reket Srbije naglasio je da Kanada svakako nije za potcenjivanje, ali da je velika prednost činjenica da se igra u Beogradskoj areni.

Serbia Canada Davis Cup Tennis

“Kanada nije za potcenjivanje. Ipak, mislim da ćemo uspeti da uđemo u finale zahvaljujući podršci sjajne beogradske publike”, naveo je Đoković. On je napomenuo da je Dejvis kup jedinstveno takmičenje koje igračima individualno donosi veliki podstrek u karijeri. “Svi znamo koliko je Dejvis kup jedinstveno takmičenje i izvor inspiracije svih igrača da grade svoje individualne karijere, što smo na kraju i doživeli 2010. osvojivši trofej”, rekao je Novak.

Autor: b92.net
Foto: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR