1587
Sitna greška: Cristiano Ronaldo poslao devojci sliku golišave obožavateljke

Sitna greška: Cristiano Ronaldo poslao devojci sliku golišave obožavateljke

1587
SHARE

Cristiano Ronalod slučajno je poslao golišave fotografije obožavateljke svojoj devojci, Irini Shayk i prijateljima i članovima porodice. Poznati je fudbaler dobio pet eksplicitnih fotografija prelepe obožavateljke iz Holandije koja mu je uz to slala i seksi poruke.

Ronaldo je slučajno prosledio taj mail svim svojim kontaktima u adresaru, uključujući i svoju devojku i bliske članove porodice. Na nekim fotografijama lepa devojka navodno pozira u uskoj majici koja ističe njene obline, a na njoj piše: “Previše vruća za tebe”. U mailovima je napisala Ronaldu da želi biti s njim i kako mu se divi.

Osim Irine Shayk, golišave su fotografije dobile i ostale osobe u njegovom adresaru, pevačica Pixie Lott, Kim Kardashian i starleta Imogen Thomas. Ronaldo je od tad zatrpan porukama i pozivima bližnjih koji su zbunjeni ovim e-mailom. “Svi ga zovu i pitaju o čemu se radi u mailu. Naravno, svi žele da znaju nešto više o devojci sa slika. Morao je objasniti da je reč samo o obožavateljki koja mu šalje fotografije i da je umesto tastera ‘delete’ stisnuo ‘forward’. Jako mu je neugodno zbog svega toga i posebno mu je žao što je mail prosledio Irini, ali ona ga nije ni pitala za to”, rekao je izvor za Sunday Mirror.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.