Start Sport Sitna greška: Cristiano Ronaldo poslao devojci sliku golišave obožavateljke

Sitna greška: Cristiano Ronaldo poslao devojci sliku golišave obožavateljke

SHARE

Cristiano Ronalod slučajno je poslao golišave fotografije obožavateljke svojoj devojci, Irini Shayk i prijateljima i članovima porodice. Poznati je fudbaler dobio pet eksplicitnih fotografija prelepe obožavateljke iz Holandije koja mu je uz to slala i seksi poruke.

Ronaldo je slučajno prosledio taj mail svim svojim kontaktima u adresaru, uključujući i svoju devojku i bliske članove porodice. Na nekim fotografijama lepa devojka navodno pozira u uskoj majici koja ističe njene obline, a na njoj piše: “Previše vruća za tebe”. U mailovima je napisala Ronaldu da želi biti s njim i kako mu se divi.

Osim Irine Shayk, golišave su fotografije dobile i ostale osobe u njegovom adresaru, pevačica Pixie Lott, Kim Kardashian i starleta Imogen Thomas. Ronaldo je od tad zatrpan porukama i pozivima bližnjih koji su zbunjeni ovim e-mailom. “Svi ga zovu i pitaju o čemu se radi u mailu. Naravno, svi žele da znaju nešto više o devojci sa slika. Morao je objasniti da je reč samo o obožavateljki koja mu šalje fotografije i da je umesto tastera ‘delete’ stisnuo ‘forward’. Jako mu je neugodno zbog svega toga i posebno mu je žao što je mail prosledio Irini, ali ona ga nije ni pitala za to”, rekao je izvor za Sunday Mirror.

OSTAVI KOMENTAR