391
Ronaldo o sebi: Ja sam jednostavan momak!

Ronaldo o sebi: Ja sam jednostavan momak!

391
SHARE

Portugal Israel WCup Soccer

Na pitanje španskog novinara sa Kanala TV četiri, portugalski reprezentativac i najveća zvezda Reala, rekao da bi sebe opisao kao jednostavnog momka.

„Ja sam jednostavan. Biti jednostavan je ujedno i moj pristup životu. Samo pokušavam da radim stvari najbolje što znam i volim da usrećujem ljude.”, izjavio je Ronaldo. Na pitanje kako bi ocenio svoje sposobnosti od jedan do deset, kapiten portugalske reprezentacije dao je sebi devetku i rekao, kako je njegov dosadašnji učinak povezan sa željom za napretkom. „Ja uvek težim ka boljem i mislim da uvek ima mesta za napredak. Desetka je maksimum, a ja ne mislim da sam dostigao svoj maksimum“, izjavio je bivši igrač Mančestera.

Portugal Israel WCup Soccer

Iako ga mnogi smatraju arogantnim i sebičnim, Ronaldo je nedavno uticao da jedan od njegovih vernih fanova bude pušten iz pritvora bez optužbe. Tokom utakmice u Majamiju, uzbuđeni navijač potrčao je na teren da zagrli Ronalda. Portugalac je odreagovao krajnje mirno, počeo da ćaska sa mladićem i zamolio ljude iz obezbeđenja da ne budu preoštri sa njim.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo je jedan od najplaćenijih igrača današnjice. U dresu Real Madrida postigao je 153 golova na 143 utakmice. U 2008. godini bio je nagrađen prestižnom nagradom FIFA za najboljeg igrača Evrope.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

10 KOMENTARA

  1. NAJBOLJI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OBOZAVAM GA!!! <33333333333333333333333333333333333333333

  2. ne ti si obican kreten koji ima vise silikona i botoksa u sebi nego neke glupice nisi ti za fudbal ti si samo “Lice” Rela…. moje iskreno misljenje a vi mene sad mrzite kolko god ocete :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.