Start Sport Ronaldo: Nesrećan sam u Realu!

Ronaldo: Nesrećan sam u Realu!

SHARE

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da nije srećan u Madridu, a da su čelnici ’kraljevskog kluba’ upoznati sa tim.

null

Ronaldo je sa dva gola učestvovao u trijumfu nad Granadom sa 3:0 u nedelju, a posle utakmice je rekao da nije slavio zbog nezadovoljstva nekim ljudima u klubu. „Nisam slavio jer sam nesrećan zbog nekih ljudi. U klubu vrlo dobro znaju o čemu se radi, u pitanju su profesionalni problemi“, rekao je Ronaldo.

null

Prema pisanju španskih medija, Ronaldo se pre utakmice sastao sa predsednikom ’kraljevskog kluba’ Florentinom Peresom, kojem je izrazio svoje nezadovoljstvo i poručio mu da želi da napusti klub.
Kao potencijalni razlozi Ronaldovog nezadovoljstva pominju se umor zbog dugih priprema odmah posle Evropskog prvenstva, ali i to što nije pobedio u izboru za najboljeg igrača Evrope, već je ta titula otišla u ruke Andresa Inijeste. Ipak, sam Ronaldo je takve navode demantovao čestitkom velikom rivalu koji brani boje Barselone.

null

„Ne mogu da budem iznenađen ni pobedom, a ni porazom, jer je Inijesta zaslužio nagradu“, rekao je Ronaldo. U Realu su odmah kontaktirali Ronaldovog menadžera da bi proverili da li je bilo nekih ponuda u finišu prelaznog roka, ali nije bilo nikakvih pomena toga. Ipak, gotovo izvesno je da je u pitanju loš odnos koji Ronaldo ima sa nekoliko saigrača u Realu i ukoliko se situacija ne promeni, Španci smatraju da postoji mogućnost da dođe do transfera Portugalca.

IZVOR: b92.net

OSTAVI KOMENTAR