Start Sport Ronaldo: Nedostaje mi Mančester

Ronaldo: Nedostaje mi Mančester

SHARE

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da mu uprkos uspehu u Španiji nedostaje Mančester Junajted, rad sa Aleksom Fergusonom, a najviše pita od jabuka.

“Čujem se povremeno sa Fergusonom i nedostaje mi Mančester. Imam osećaj kao da sam napustio porodicu, jer sam tamo proveo šest godina. Održavam kontakte i sa Ferdinandom, Nanijem, Andersonom i Evrom. Svi mi nedostaju, grad posebno i pita od jabuka, na koju smo išli posle treninga”, rekao je Ronaldo.

Ronaldo je dodao da ne žali za prelaskom u Real i da je presrećan jer je klub na dobrom putu da osvoji titulu prvaka Španije.

null

“Najbolji trenuci u mojoj karijeri su bili kada sam postao prvak Lige šampiona sa Junajtedom, osvojio prvu titulu sa Realom i postao najbolji igrač na svetu, dobio Zlatnu kopačku. Trenutno uživam u fudbalu i mislim da sam mnogo bolji igrač nego ranije”, rekao je Portugalac.

Ronaldo očekuje da njegova reprezentacija prođe grupnu gazu takmičenja na predstojećem Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj gde će Portugal igrati u grupi B sa Nemačkom, Holandijom i Danskom.

Napadač Reala je ose sezone u svim takmičenjima odigrao 50 utakmica i postigao 54 gola, od čega 42 u Primeri.

OSTAVI KOMENTAR