Start Sport Roger Federer ima 10 miliona Facebook prijatelja

Roger Federer ima 10 miliona Facebook prijatelja

SHARE

Tokom nastupa na ATP turniru u Dubaiju, koji je u subotu osvojio peti put u karijeri, švajcarski tenisač Roger Federer probio je granicu od deset miliona prijatelja na Facebooku.

null

“Definitivno celo vreme osećam fantastičnu podršku svojih navijača u svakom pogledu, pa tako i putem internet društvenih mreža”, rekao je 30-godišnji Švajcarac dodavši: “Trudim se da svojim prijateljima, odnosno sledbenicima dam što više kvalitetnih informacija, ali ponekad ne volim da objavljujem previše. Volim nešto da objavim kad osetim da je pravi trenutak. Koliko znam, zasad nema nekih pritužbi. Verujem da bih mogao objavljivati više, ali opet bi možda bilo smešno da to činim prečesto. Nastojim da to radim prirodno. I zasad me to zabavlja. Mora me zabavljati jer inače to ne bih radio”, objasnio je Federer.

null

Rafael Nadal trenutno ima 9.95 miliona Facebook-prijatelja. Po tom je elementu drugi najpopularniji svetski teniser. Španac zato predvodi listu najpopularnijih tenisera na Twitteru s 1.6 miliona obožavalaca.

OSTAVI KOMENTAR