Start Sport Reprezentativci u novom spotu za Mivelu

Reprezentativci u novom spotu za Mivelu

SHARE

Sredinom aprila na veoma interesantnim lokacijama u Beogradu, snimljen je novi “fudbalski” reklamni spot za mineralnu vodu Mivela, zvaničnu vodu Fudbalske reprezentacije Srbije.

Prema scenariju marketinške agencije Unex Grupa u režiji Ivana Živkovića, u spotu se pojavljuju fudbalski reprezentativci “A tima”: Radosav Petrović, Dejan Lekić i Željko Brkić.

Image Hosting by imagefra.me

Nova reklama Mivele sadrži duhovite scene u kojima su se naši reprezentativci oprobali i u drugim (za naše podneblje nekarakterističnim) sportovima, osim u fudbalu.

Imaćemo priliku da uživamo i u sjajnoj glumi trojice mladih reprezentativaca, kao i u zanimljivim sekvencama najboljih fudbalskih poteza sadašnje Fudbalske reprezentacije Srbije.

Image Hosting by imagefra.me

Kao specijalni gost, u spotu Mivele pojavljuje se i dugogodišnji urednik Dečijeg programa RTB-a, Timoti Džon Bajford (Timothy John Byford), u ulozi sportskog sudije.

Zbog svoje originalnosti, duhovitosti i jednom sasvim novom predstavljanju brenda javnosti, sigurni smo da će nova reklama Mivele osvojiti simpatije publike i potrošača.

Image Hosting by imagefra.me

Novi spot Mivele počeće da se emituje krajem aprila ili početkom maja.

OSTAVI KOMENTAR