Start Sport Predstavljamo ti Donkaster Rovers, klub za koji će igrati Louis Tomlinson!

Predstavljamo ti Donkaster Rovers, klub za koji će igrati Louis Tomlinson!

SHARE

louis_main_0

Kao što znamo, u petak je svet obišla informacija da će za engleskog drugoligaša Donkaster Rovers nastupati pevač One Directiona, Louis Tomlinson, pa je sad sjajan trenutak da se upoznaš sa njegovom ekipom!

1078796_10151720222832492_1884823767_o

Donkaster Rover fudbalski klub osnovan je još davne 1879. godine i tokom svoje istorije nije zabeležio veće uspehe – uglavnom je vreme provodio u 3. i 4. ligi. Ipak, prošle sezone, tim je osvojio treću ligu i sledeće godine takmičiće se u Championshipu (drugi rang takmičenja, odmah iza Premier lige gde su Čelzi, Mančester Junajted, Liverpul…) koji je jači od mnogih prvih liga širom sveta. To znači da je Louis došao u vrlo ozbiljnu ekipu sastavljenju od profesionalaca iz Engleske, Škotske, Velsa, Južne Afrike, Irske, Severne Irske pa čak i Španije! Svi oni biće Louisovi drugari, koji će pokušati da ove godine obraduju navijače što boljim rezultatima.

keepmoat_stadium16

Donkaster svoje utakmice igra na stadionu Kipmoat u Donkasteru, koji prima oko 15.200 ljudi – pitamo se, hoće li on ove sezone biti pretesan kad na njega nagrnu Directionerke i tokom celog meča bodre Louisa vriskom i pevanjem hitova njegove grupe? Pa još kad Harry, Liam, Zayn i Niall dođu da mu pruže podršku…Ako i ne možeš da skokneš do Engleske, sva je prilika da ćemo Donkaster gledati i na našim sportskim kanalima, s obzirom da se utakmice ove lige redovno prenose.

Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne and his girlfriend Eleanor Calder at the Keep Moat stadium on Doncaster

Na kraju, kakve će Louisova uloga biti u svemu? Za početak, treba reći kako za njega One Direction ostaje prva obaveza, ali će Louis sigurno koristiti svaku pauzu kako bi trenirao sa svojim klupskim drugarima, a za očekivati je da ga vidimo i na terenu, makar u duelima rezervnih timova, za početak. Znamo već da je Louis izuzetan fudbaler i da je to već imao priliku da dokaže u nekim prijateljskim mečevima – nadamo se da će to činiti opet, na radost miliona obožavateljki koje će sigurno rado nositi njegov crveno-beli dres sa brojem 28!

OSTAVI KOMENTAR