969
Pet pitanja za Cristiana Ronalda: „Ne želim da igram protiv Manchester Uniteda!“

Pet pitanja za Cristiana Ronalda: „Ne želim da igram protiv Manchester Uniteda!“

969
SHARE

SIPAUSA30049492_000002

Već nekoliko meseci stanovnik si Madrida. Kako si se snašao u tom gradu?
RONALDO: Izistinski uživam u svaklom trenutku provedenom u tom gradu. Klub je fantastičan a njegova infastruktura je neverovatna, ali to sam i očekivao. Navijači i stadion su sjajni.

Kako je igrati pored Kake u klubu kakav je Real Madrid?
RONALDO: Mnogo je lakše kada pored sebe imate fantastične saigrače, a Kaka je jedan od njih. On je sjajan čovek i sjajan fudbaler. Zaista uživam kada igram s njim.

Kako danas gledaš na godine koje si proveo u Manchester Unitedu?
RONALDO: Mislim da sam u Manchesteru postigao sve što sam želeo. Osvojio sam mnogo trofeja dok sam igrao u Engleskoj – Ligu šampiona, Premier ligu, kup takmičenja. Izuzetno mi je drago što sam proveo šest godina u tom klubu, ali sada sam okrenut Realu i očekujem da ću osvojiti sve one trofeje koje sam osvajao dok sam igrao u Manchesteru.

Kako bi se osećao u slučaju da se Real i Machester United susretnu u Ligi šampiona, ove ili naredne sezone, svejedno?
RONALDO: Ne želim da igram protiv Manchestera. Mislim da bih se čudno osećao ukoliko bih igrao protiv mog bivšeg kluba. Ali nikad se ne zna. U Ligi šampiona sve je moguće, ali ponavljam – ne želim da igram protiv Manchestera.

Ko su ti danas najbolji prijatelji u redovima Manchester Uniteda?
RONALDO: Još uvek se družim sa istim ljudima. Čujem se ponekad sa Rooneyem, Vidićem, Ferdinandom, Nanijem, Evrom, Andersonom… Još uvek imam iste prijatelje. Lepo je pratitti šta se dešava u mom bivšem klubu, a i moji bivši saigrači vole da čuju da sam OK i da sam se dobro snašao u Realu.

18 KOMENTARA

  1. ON JE VRH!!!!!!! NEMA NJEMU RAVNOG!!!!! SEM STO JE NAJLEPSI I NAJBOLJI FUDBALER ONA JE PRAVA DUSICA!!!!!!! VOLIM GA MNOOOOOOGGGOOOO!!!!!

  2. Obozavam ga,ali samo kao fudbalera Mancester Junajteda…I ja se iskreno nadam da nece doci do te utakmica jer ne bih mogla da ga gledam protiv Mancestera…

  3. Mrzim ga, on je izdajnik, bas bih volela da se sastanu Manchester i Real, pa da ih Man. razbije. Da pokazu Ronaldu da mogu bez njega. Kako je jadan. A nije mi nimalo lep, u stvari bas je ruzan.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.