Start Sport Pet pitanja za Cristiana Ronalda: „Ne želim da igram protiv Manchester Uniteda!“

Pet pitanja za Cristiana Ronalda: „Ne želim da igram protiv Manchester Uniteda!“

SHARE

SIPAUSA30049492_000002

Već nekoliko meseci stanovnik si Madrida. Kako si se snašao u tom gradu?
RONALDO: Izistinski uživam u svaklom trenutku provedenom u tom gradu. Klub je fantastičan a njegova infastruktura je neverovatna, ali to sam i očekivao. Navijači i stadion su sjajni.

Kako je igrati pored Kake u klubu kakav je Real Madrid?
RONALDO: Mnogo je lakše kada pored sebe imate fantastične saigrače, a Kaka je jedan od njih. On je sjajan čovek i sjajan fudbaler. Zaista uživam kada igram s njim.

Kako danas gledaš na godine koje si proveo u Manchester Unitedu?
RONALDO: Mislim da sam u Manchesteru postigao sve što sam želeo. Osvojio sam mnogo trofeja dok sam igrao u Engleskoj – Ligu šampiona, Premier ligu, kup takmičenja. Izuzetno mi je drago što sam proveo šest godina u tom klubu, ali sada sam okrenut Realu i očekujem da ću osvojiti sve one trofeje koje sam osvajao dok sam igrao u Manchesteru.

Kako bi se osećao u slučaju da se Real i Machester United susretnu u Ligi šampiona, ove ili naredne sezone, svejedno?
RONALDO: Ne želim da igram protiv Manchestera. Mislim da bih se čudno osećao ukoliko bih igrao protiv mog bivšeg kluba. Ali nikad se ne zna. U Ligi šampiona sve je moguće, ali ponavljam – ne želim da igram protiv Manchestera.

Ko su ti danas najbolji prijatelji u redovima Manchester Uniteda?
RONALDO: Još uvek se družim sa istim ljudima. Čujem se ponekad sa Rooneyem, Vidićem, Ferdinandom, Nanijem, Evrom, Andersonom… Još uvek imam iste prijatelje. Lepo je pratitti šta se dešava u mom bivšem klubu, a i moji bivši saigrači vole da čuju da sam OK i da sam se dobro snašao u Realu.

OSTAVI KOMENTAR