Start Sport Nije počelo sjajno: Srpski sportisti nezadovoljni uslovima na Olimpijadi

Nije počelo sjajno: Srpski sportisti nezadovoljni uslovima na Olimpijadi

SHARE

“U selu puštaju muziku do ponoći kao da smo na Ibici, ponekad se zapitam zašto smo došli…”, napisao je naš sjajni plivač Milorad Čavić na Tviteru.

Problem ali druge vrste imaju i srpski veslači. Generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović izjavio je da loš transport i nedovoljno hrane kvare utisak o organizaciji Igara u Londonu. “Lep utisak kada je pitanju organizacija u veslačkom-kajakaškom centru u Itonu počeo je da se kvari. Od dela gde smo smešteni do same staze ima oko 12 kilometara, a ta deonica se prelazi za nešto manje od jednog sata.”

null

Sa druge strane, drugi favorit Srbije za medalju Novak Đoković nema tih problema. Smešten je u Vimbldonu i može maksimalno da se posveti pripremi za osvajanje medalje.

– Vrlo sam optimističan pred ove Olimpijske igre. Svi smo u dobroj formi i očekujem da se svi vratimo sa medaljama. Spremni smo, igramo i u singlovima i u dublovima, da bi povećali šanse za medalje i zaista mislim da možemo mnogo. Znam koliko svako od nas želi da donese medalju Srbiji, pa zato i verujem u maksimalan učinak. Kada igrate pod zastavom Srbije i kada vaša medalja znači medalju za zemlju, onda se trudite da date svoj maksimum. Tako smo se ponašali i u Dejvis kupu i zato smo bili prvaci sveta – rekao je Đoković.

IZVOR: 24sata.rs

OSTAVI KOMENTAR