Start Sport NFL: Čudo Filadelfija Iglsa

NFL: Čudo Filadelfija Iglsa

SHARE

Tim iz Pensilvanije je načinio neverovatan podvig, uspevši da u poslednjih sedam i po minuta igre postigne čitavih 28 poena!

Kada je na 8 minuta pre kraja tim Njujork Džajentsa postigao novi tačdaun, teško da je iko verovao da Iglsi mogu da se vrate u meč, jer su gubili sa čak 31:10. Ipak, Filadelfija je prvo dodavanjem Michael Vicka od 65 jardi došla do jednog, a onda njegovim trčanjem i do drugog tačdauna, da bi na minut pre kraja, novim pogotkom Iglsi došli do izjednačenja.

Grogirani domaćini nisu znali šta ih je snašlo, a to je najbolje iskoristio DeSean Jackson, koji je nakon panta Džajentsa pretrčao 65 jardi i postigao novi tačdaun, i to bukvalno nakon isteka vremena. Bez sumnje, ovo je jedan od najvećih sportskih podviga ove godine, ako ne i najveći.

Nakon ovog susreta, Iglsi su zadržali vođstvo u svojoj diviziji i imaju 10 pobeda i 5 poraza. Da je Njujork dobio ovu utakmicu kao što su svi očekivali, to bi bio njihov skor. Ovako, ostaje im samo da nekako pokušaju da zaborave ovaj poraz, što nimalo neće biti lako.

OSTAVI KOMENTAR